nekem nem úgy tűnik.....érdemi korrekció nincs, de óvatos vételek igen..... azért 2770-ről 2700 ig estünk miután a hír kijött.....egyelőre nem is igen látszik felfelé erő, ezért lenne fontos infó a Moltól...
nekem nagyon nem tetszik a MOl agyon hallgatása reptér ügyben....most, hogy kiszivárogtatták a vételi szándék egyes részleteit ( szokásos kormányzati módszer, tesztelik a piacot ) elvárható lenne legalább a szándékról információ.....pl. mekkora részt szeretne/ akar és mennyiért? én úgy látom, hogy a befektetőknek sem tetszik a történet....
Számomra eddig is egyértelmű volt, hogy nem a MOL veszi meg a repteret.
Törölt felhasználó2021. 10. 18. 18:18
Szóval akkor az állam veszi meg??!!! Kérdéses még mindig a Mol szerepe az üzletben, de nagyon úgy néz ki, hogy jut neki is a tortából remélhetőleg kevés tőke árán.
Jó lesz ez! Keményen próbálkoznak egyesek összezavarni a befektető szemléletű fórumtársakat, de csak ideig-óráig van erre bármi esélyük, pl. hétvégén, amikor nem megy a kereskedés. Kiforgatott hírértelmezéssel, meg világvége elméletekkel. Bullshit az egész, amit összehordtak.
Nincs itt semmi gond, megyünk 2800 ft alá érőgyűjtésre. R.C.--2800 még 2020 elejéről fontos technikai szint, változatlanul kétséges az
első nekifutásra történő áttörése, innen inkább korrekció következhet
az elmúlt hetek nyaktörő sebességű emelkedése után. Ez lehetőséget adhat
a túlfűtött indikátoroknak is a konszolidációra.
jelenleg: Real: erős vételi pozikat látni......szokásos betámasztó vételi technikákkal....R.2736..... eladók 2740 felett gyülekeznek nagyon érdekes, gondolom sokan nem ezt várták eddig, persze nagyon a nap elején járunk, bármi lehet még....
Törölt felhasználó2021. 10. 18. 08:53
I. 2722
Törölt felhasználó2021. 10. 18. 08:48
ezzel a reptéri infóval és Mol szerepvállalásának lebegtetésével nagyon érdekes nap várható, kíváncsian figyelem a részvény mozgását. I. 2716
MOL tulajok normálisan