Nagyon kíváncsi leszek a délutánra vajon megint erős vétel jelentkezik a Molra? bár az egész napra mondhatjuk, hogy "nagy az érdeklődés"....
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 14:55
Brent 81,60usd down Real 2652,- most nézem 2624-ig lement...hm...de szépen tartja magát a részvény....és a forgalom is - most már szokásosan - magasnak mondható, lassan eléri a 3mrd-t és még nincs vége....
Ahogy csökken az árfolyam, úgy ritkulnak az eladók. Nem is csoda, hiszen aki a kiszállásról döntött az minél közelebb adná az eddigi csúcshoz, nem 30-40 Ft-al alatta. Délután majd jönnek az USA vevők, nekik eladhatják magasabban is!
Amit ma eddig látunk, természetes korrekció. Teljesen normális a MOL-nál. Sőt egészséges is, szükséges is, hogy ezzel is megerősítse majd a közép- és hosszútávú irányt. (80 körüli RSI már extrém magasan túlvett szint) Nem baj, ha ma mínuszban zárunk, legalább visszatalálunk a Bollinger szalagok közé és hűtjük az RSI-t. Én is azt gondolom, hogy jelenleg a MOL-ban lehet/van a legnagyobb emelkedési potenciál még erről a szintről is. Ma eladtam a TL48 certiket és megpróbálom kicserélni TL54-re. Ez az úgymond játszós pakkom. A részvényeket természetesen továbbra is tartom és 3k alatt nem eladók. Remélem, hogy egy kis pihenő tovább fogunk robogni, fundamentálisan még ez a 3k sem magas ár szerintem.
MOL tulajok normálisan