véleményedet megírtad, szerinted ez az igazság.....szerintem meg vitára sem érdemes véleményed.....tudomásul vettük álláspontodat, majd te is elfogadod a házirend megsértésének szankcióját...
itt senkit nem minősítünk, szerintem ez már régóta világos....mivel lettél már figyelmeztetve ezért a topik gazda eldönti a szankció mértékét....mivel szégyenled közösségünket így gondolom te is kitalálod mi várható......... az már csak hab a tortán, hogy a helyzetértékelésed eszement és más motivációk táplálják.....
Igazad volt abban,hogy ki fog törni. Mondjuk ezt a másfél százalék emelkedést én nem mondanám kitörésnek. A lényeg az olajtársaságok szeretik a háborut,emelkedhetnek az olajárak. stb. Tudjuk mivel jár ez majd! Te és a hozzád hasonlók ..nem mondok jelzőt mert kitiltanak végleg. .. örültök ennek, pusztán azért,hogy a portfóliótok jól nézzen ki!! A következményekről fingotok sincs. Szégyenlem magam ,hogy ilyen magyar emberek vannak.
Törölt felhasználó2023. 10. 16. 18:07
nem egy nap alatt fog Orbáni fordulat bekövetkezni....Kína sem fogja megmenteni.... Lengyelek minden fronton hátat fognak fordítani Orbánnak, ha nem változik külpolitikája és az EU-s retorikája..... totál egyedül fog maradni... Lengyel választási eredmények 80% feldolgozásnál már egyértelmű Tusk ellenzék győzelmét mutatja, de várjuk meg a hivatalos bejelentéseket......amennyiben Orbán egyedül maradva is a falnak vezeti az országot és/vagy Kína, RUS felé nyomulna politikájával akkor ki kell menni az utcára....de ez még nem aktuális, viszont az EU nagyon bekeményít, ha Tusk nyer. Jelenlegi Lengyel kormánypárt átvett orbáni rendszerét le fogja építeni, megsemmisíti....
Ne aggódj, maradt még bőven..:) A 2600-2700 körül vett részvénycsomagok jórészt maradnak még, a certiket viszont kockázatos sokáig tartani. Ha ez a mai kitörés nem csak a lengyeleknek és az SP-nek szól, és sikerül tartósan feljebb jutni, azt sem bánom.
2846 a napi csúcs. Vessetek a mókusok elé, de én már elkezdtem adogatni a certiket, most még az egész régióra rávetül a lengyel csillámpor, de rájöhetnek arra, hogy mi kicsit mások vagyunk..:)
MOL tulajok normálisan