vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Tipp: Ha a héten még egyszer megemlíti a kormányból valaki, akkor a jövő héten be is jelentik a stopot. Szerintem egy nagyobb részét a Molra valamekkorát meg a kutakra fog hárítani.
,,Ha a kereskedők nem tudják megfékezni az üzemanyagárak emelkedését, akkor kész újra beavatkozni a kormány." Megszólalt a jogász végzettségű gazdasádi zseni. Pedig olyan könnyű, igaz, hogy a Brent megy fel, a tranzitdíjak is emelkednek és a dollár is emelkedik a forinthoz képest. Ezek a fránya kereskedők meg nem tudják megfékezni.., nem baj, majd mi! Jaj. Most akkor lesz sapka vagy nem? Tippek?
Most óráson egy duplatop, amit elképzelhető hogy át is tört? ilyenkor az idő számít, hogy mennyit tölt alatta? Arra mit ad választ hogy mi a kritikus idő?
ahogy elnézegettem, szerintem nem lősz mellé, bár az igazi pro nem én vagyok. Amit én most látok (sejtek), hogy a fundamentális zavarok nagyok, és a kormány idióta politikája és kommunikációja miatt bizonyítalanná vált minden, ami a kockázatokat megnövelte. Díjazta is a malacképűt a piac.... De el is mondta, hogy Ő csak bukni járt a tőzsdére :D látszik is mennyit ért mindenhez....
Sziasztok! Első rajzom, lehet nem ezzel
kellett volna kezdeni, de örömmel veszem az építő kritikát. Bízom benne
orbitális baromság kevés lesz benne. Hetes időtávban egészen 2020.04
től néztem 1502 alj, gondolván innét indult egy fel trend (rövid vonalas Fibo
61,8-100%) Naposon többet is választottam: 2022.09 től felfelé trend (jobb
oldal, piros Fibo) 2023.03-tól, 0-1 ha végig feltrendben
gondolkozom egészen 3190 ig (lila) 2023.03-tól, ahol volt egy
megtorpanás (sárga Fibo) 2023.05-ig. (ennek nem tudom van-e értelme?, talán
azzal támaszthatom alá, hogy az RSI ekkor tájt lépett ki, egészen addig egy
szép csatornában volt). Felvettem a le kört is 3190-től
2632-ig (szürke).
És itt lefelé nem tudom hogyan
tovább, mondanám, hogy a sárga 0,38 lehetséges 2463, vagy a 0 szint 2350?
Illetve a mostani emelkedésből visszaszáll a 2671-2632 zónába? Felfelé, a dupla alj alakzatot
látva, aminek a kilépése meg is volt, majd a visszatesztje éppen folyik és
tartja a lekör 78,6?? Ha innét felpattan akkor az alakzat sajátosságából,
Bulkowski után szabadon 2875 lenne a cél, ott van egy rakás szint ami
ellenállás. És innét megint nem tudom, hogyan tovább. Az RSI naposon azt látom megint
egy emelkedő csatiban van, és ha netán ez megmarad, akkor 3000 Ft elérhető
október, közepe vége felé?
Remélem, hogy Farkasfű nem
hullajtotta haját ezt látván… Segítségeteket előre is köszönöm! https://invst.ly/11i1fy
MOL topik