vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Sztem,sokan osztalék miatt vették 3k körül,vagy felette és Most pânikolnak inkâbb eladjâk bukoban,amég az otp,és Opus igy emelkedik ,én is sokszor beleestem Ebbe a hibâba.Sztem érdemes tartani,fordulni fog a kocka.
Tudják hova kell tenni...:) Igazából a célsávban van, van a közelében két támasz is, szerencsére alatta! Simán belefér a ta szerint, még ha nekünk nem is tetszik! Remélem valaki/valakik meglepik őket és olcsónak találják már előttük! Talán KATAR!! 😃😃
Tudják hova kell tenni...:) Igazából a célsávban van, van a közelében két támasz is, szerencsére alatta! Simán belefér a ta szerint, még ha nekünk nem is tetszik! Remélem valaki/valakik meglepik őket és olcsónak találják már előttük! Talán KATAR!! 😃😃
A funda nagyon hamis tud lenni, mert nem kötnek mindent az orrunkra, vagy csak nem időben..:) Az ilyen nagy emelkedésnek, mindig megjön a böjtje! Az elemzők sem értették mire vélni, persze pár okos lehülyézte őket, mert ők aztán tudják/tudták! Na ja...! A közelben fordulni fog!!! Tuti..😃
Akár... de lejöhet a pingi sáv közepéig is! Sok egyezés lenne ott, bár nem kívánom, mert kitörne a pánik! Pedig Erste pajtás ott áll.....😃😃😃 Hetes gyertyát majd figyelni kell péntek záróra....
Viszont két fórumozót ki is tiltottak, mert durván lebeszélték az árfolyamot, ráadásul a zsebükben lapuló felesleges kétmilliárddal ma be is shortolták... :D hát, igen, a valóság mindig kellemetlen, ha szembe talál jönni... ;)
igaz. én is néha elkövetem azt a hibát, hogy amit longban tudok alkalmazni- miszerint minden nap emelkedhet, azt hajlamos vagyok eséskor elfelejten : hogy bizony eshet is hetekig is akár...:_)) .de bizunk benne egyenlőre ez a le kör ennyi volt..
Aki kimeri mondani hogy "a király meztelen" az a hülye? Mol bukóban és mindenki várja a forduló alját... Miközben minden korábbi grafikon kb. mehet a kukába, mert mindig van még lejjebb. Sorry.
MOL topik