vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
min 2678 korrekciós fibo 61,8%= 2673,4 ez igazából meg is van Persze ez így nem jelent semmit, mert elidőzhet itt heteket is és le fel rugózással, de pattanhat is! Ja és szakadhat is ..... Ezek csak utólag derülnek ki, de a várakozás ide a szintre, jobb volt mint az 5k fele!! Fordulhat egy alsó kanóccal, ahogy máskor is! Ennyi...
Ott a pont. Viszont mi van azokkal, akik 3k felett vettek? Ők lennének a kopasztható hívők? Vagy azoknak a kötéseknek is volt valami komoly célja? Mégis kinek éri meg Hernádi után venni?
Az osztalék igazából csak annyi hogy mikor akarod leadozni a profitot. A MOL tavaly extra nagyot ment a vágás után is, ez lehetett ami sok embert megtévesztett...
Akkor felteszem a kérdést, hogy aki nem kérte az osztit és 3100 környékén az utolsó napon kiszállt, most meg beszáll, még ha lejjebb is megy, az jobban járt mint a nagy hívőnk aki megtartotta és még most az igazát dicsőíti?? hmm r2680
Ez van messziről! 80 pontos sávban összpontosulnak a célok és támaszok! Van két célár pingi, de igazából egy, mert némileg fedik egymást! Ők vannak a két szélén a zónának 2702-2628 ! Van még a 61,8%-s korrekciós fibo szint és az oldalazásból adódó alsó célár (2332) 61.8%-s támasza! Nagyon közel egymáshoz a két 61.8%-s fibo szint, a zóna közepén! Ezek a matekos értékek! Ezen kívül van két trendvonal egy csökkenő és egy emelkedő, amik a zónán futnák át és támaszthatnak! Ha ezek nem fogják meg az esést, akkor tényleg jöhet a mélység!! Lenne még több is ami itt fut ki, de ezek voltak a fontos, hetes/napos idősíkú adatok! Én az árfolyam helyében meg sem közelíteném a zónát, mert tele van meglapuló vevővel!! 😃😃 MOL támasz W https://ibb.co/SnQ10j1
MOL topik