vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Ezt most elemezni se lehet. Ha megnézed a napi forgalmat egyértelműen látszik, hogy itt csak robotok kereskedtek. Ha nőtt az árfolyam nőtt a kereskedés, ha csökkent, akkor is. Tehát itt nincs rövid, hosszútávú, középtávú megfontolás, pusztán csak napi kereskedés. Ameddig egy nagyobb befektető nem lép, addig irány sincs. Békesség
Hát megmondom őszintén, az a kettes szakasz nekem nagyon gáz!! :))) A te formációdból kiindulva nekem a 4-s a B" és a C" pedig 2372! :) Amennyiben a B" pont változna egy nagyobb korrekció esetén, úgy reálisabb képet lehetne felvázolni a C" -re! Addig marad nálam a délután feltett charton a piros h1 és a Day kék madár célsávja! H1-en a rést kivettem, mert eléggé torzít és nem az a célom, hogy minél lejjebb, hanem a mozgás hullámait meghatározni. A Napos idősíkon pedig nem játszik a számolásnál a rés, a cél mindenképpen a kék madár 2628. Támaszát már letörtük..., meglátjuk! Hetesen majd feldobom később a nagy egyezést, támasz csomópontot! Persze csak matek minden....(ta) !
Ez a "B" hullám olyan, hogy mindenki aki elemzi a mostani MOL chartot beszél róla, de még senki se látta. Ahogy én látom eddig senkinek se jött be az elképzelése, hogy meddig esik, hol fordul stb. Farkasfu még versenyben a fibo 61.8-al! :-)
MOL topik