vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Ahogy vártam, megfogta a 120%, de evvel egyelőre nincs gond! Katar még nem tért vissza és ilyenkor teszi a dolgát a ta szerint...! 😃😃😃 MOL/D folyt.: https://ibb.co/3vd8CJ8
Bedobtam, már úgy is esedékes volt, de csak röviden! Nagyon átalakult a topik a certi őrülettel és nem zavarnám össze őket. Másképpen nézik a mozgásokat, de ott mindig a bank a legnagobb nyerő!
Nézzünk egy chartot hol tart a kukaürítés! A kis füles tette a dolgát, de ő már elérte a célt! Ta-s célár pingi 120%-nál vagyunk, ez álltalában kritikus pont, egy átlagos szint a sávon belüli tetőzésre. Ez nem mindig végleges, jöhet egy újabb hullám némi "visszateszt" után! Rsi is 70 fölé ment és ha megnézzük a rövid emelkedő trend gyertyáit, látszik hogy szinte naponta magasabbra mentek, most pedig megállt.., igaz nincs még vége a napnak! Na de nincs evvel gond, mert ez a harmadik hullám lenne és simán elmehet 160%-ig is, kis pihenőkkel..! Van egy ellenállási zóna 3148-3200 tartománynál, ez passzolna is 160% -hoz és rsi is magasan lesz arra már! Vagyis ide a zóna köré terveznék egy korrekciót a negyedik hullámnak, ha csak nem csinálja meg előbb! Azt meg remélem mindenki tudja, hogy utána az ötödiknek "kellene" jönni, ami megint emelkedő! :))
Ennyi hírtelen a chart alapján. Egy fundás jó hír esetén, viszont simán túlhúzhatják a szinteket, rsi-t, de mindig megjön a "böjtje" is! Még annyit csak, hogy a tavalyi oszti esésnek ledolgoztuk már a 61.8%-t, sőt már 78.6%-nál tartunk. A 100% persze egy ellenállásként működik, de felette "begyorsulhat" az emelkedés! Egyelőre figyeljük mi alakul a 120%-nál, lesz e és mekkora korrekció, konszolidáció!!? Mol/D
Majd szól neki, akkor Hernádi, hogy: 1. Lehet akkor dolgozni a forint árfolyamán. 2. Talán segítene egy kis Áfa csökkentés. 3. Jövedéki adót is lehetne csökkenteni. Hajrá Marci!
Emlékeztetőül mi történt 2023-ban osztalék vágás után, bár aki részt vett benne, nem hiszem hogy elfelejtette.... az újaknak pedig üzenem, nézzék vissza a tavalyi osztalék vágás előtti és utáni egy hónapot.... tanulságos. Aki lusta, annak spoilerezek: az ismert emberektől ment a felbeszélés ezerrel, 3500 forintos meg le se merem írni milyen árfolyamokkal, és lehet látni mi lett a vége. https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/04/04/857K_perny_337_k_p_2024_0.jpg
Nem néztem utána, de nem hinném, hogy ügydöntő FB van a MOLnál (mivel van igazgatóság) így az FB általában elfogadja/támogatja a javaslatot, max visszaküldi valamilyen észrevétellel, esetleg javaslattal, felülírni nem tudja.
MOL topik