vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Vagy azt, hogy: 35%-ot jött nagyobb korrekció nélkül, naposon 76-os az RSI, ellenálláshoz ért, BUX is közel egy korrekcióhoz... álmoskönyv szerint nem egy ideális kombó a további meneteléshez. :D
Részvény alapú certit megvásároló befektető nem válik a részvény tulajdonosának, ezért nem is jár osztalék. A kibocsátó ezért módosítja a kötési- és a korlát árat turbo long és turbo short esetén is, csökkentve azt az osztalék mértékével. Ezen módosítások minden esetben az osztalékvágás napján lépnek életbe.
Pl. Én. Eddig dekázgattam, de tegnap be kellett látnom, nem lesz itt már korrekció, oszti előtt, így tegnap, ha magas áron is, de fullra raktam a portfóliót a papírral. Meg is tartom, a q2-ig, terv szerint (-:
Ekkora tételben, mint az utóbbi hetekben nem kisbüfik veszik. Ez pedig azért fura, mert ezek a nagyok most jönnek rá, mi a szitu? 3000, sőt 2600 körül meg nem kellett nekik? Ez lenne a nagy szakértelem?
Én ezt nem értem. Ki a fene veszi az utolsó napon osztalékért? 2 mrd a forgalom eddig!!! Ők eddig mit csináltak? Ha pedig nem az osztalékért veszik akkor nem fog bezuhanni az árfolyam szerintem. A Q2 jelentésnél is jóra számítok mivel a nemrég vásárolt kutak profitja már benne lesz az eredményben, illetve a hulladékos történet is először fog eredményt mutatni.
Bevallom biztam anno hogy talán lehet 3000, aztán mikor beindult a werkli, Farkas mester feltett egy chartot 3140-ig...erre mit hoz az élet...tegnap 3140es záró..szóval ebbe minden ott van..
A pletyka mindig eléri a célját a tőzsdén! A Katari vevő egyelőre csak feltételezés, tudatosan felépített stratégia része! Majd ha erről lesz hivatalos hír/közlemény, akkor lesz belőle Katari vevő! :)) Sok sok ilyen, volt már a BÉT történetében, de legtöbbször kopp! Aztán felmelegítve kopp, kopp...! :) Részemről megvárom a hírt, aztán nyugtázom! 😃😃
MOL topik