vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Azt gondolom,hogy a MOL szelvényvágásig ezen a szinten marad. Ha most vennék osztalékért,akkor véleményed szerint mennyi időbe telhet ledolgoznia az osztalékot?
Én azt gondolom amit már pár napja leírtam. Továbbra is várom a 3170 körüli szint tesztelését! Én a jelenlegi forgalmat és vételeket elnézve is többet nézek ki belőle! Ez egy vélemény! Meglátjuk! Csonkának érezném az egészet! Nekem ez még nem teljes! Meglátjuk!
Nem lehet mindent tutira kiszámítani! Utólag ki kell majd elemezni, hogy volt e tévedés, vagy csak egy "felvásárlás" történik, amiből szép kis zakó szokott kerekedni! Ez már csak ilyen...
Na nézzük órás idősíkon mi is a helyzet! Itt már mindenki érzi, hogy hamarosan tetőzni fog! Koati már dobta és jól gondolkodik szerintem, de hogy azonnal be kell fektetni, azt nem igazán érzem! Már tegnap leírtam az álláspontom, most már csak én is keresem finomítom a pontos fordulás lehetőségét! hmmm Szóval szépen visszatértünk a csatiba és a kék kis pingi másodszor fordítja le a száguldást"! Nincs kizárva, hogy lesz még nekifutás a felső piros madárnak! A kitörés célára, ami a füles" féle impulzusból halad, az kb. ~3140 Ez talán meg is volt, nem lehet azért mindent pontosan teljesíteni és meghatározni! A piros 61,8-t is sikerült leküzdeni, ilyenkor már van esély a 100%-ra is! (A különböző idősíkon való számítások értékei némileg eltérhetnek kis mértékben, mert a hullámok/gyertyák értéki is eltérnek a charton a szolgáltatónál (hiba..)!) Kíváncsian várom a folytatást! Hát ennyi és a chart... MOL h1 https://ibb.co/QCDryf3
Nem a személyed, vagy bárki mást "szelektálnánk", ahogy kifejtetted, hanem a veszekedést! Azt inkább máshol! Ez lenne jó, ha megvalósítható! hmm Köszi!
De most is szelektáltok nem? ugyan azt csináljátok csak nem topik gazdával, így a mindenkié lehet nem hiteles. Na mentem, sorry e pár sorért, tényleg legyen nyugalom.
MOL topik