a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
nem is kellenek a tények igaz :) ez gondolom saját kútfő..mert ezt a verziót még nem láttam..vagy még béta verzió? ha 1-2 milliárd tisztára mosásáról van szó akkor szerinted nem jelentkeznek profik? pl a gyémántkereskedő zsidók.. akik bármilyen terrorszervezettel bátran üzletelnek.. gondolom nem hallottál a havaláról.. a svájci Zugban együtt kávézgatnak a tieid meg az övéik.. jót röhögnek rajtad aki komolyan veszed a dolgokat és energiát nem sajnálva nyomod az igét... nem tudom pénzt kapsz vagy sem..de ha ingyen csinálod akkor az..szted? mert sokan nagy pénzeket kaszálnak a szádba adott kulcsszavakért..
na újra itt, valamelyik (tuggyuk kik) munkásőr feljelentett.. nem annyira értem ezek ezerszer személyeskednek de engem raknak helybetopira erre hivatkozva.. (azé értem..csak értetlenkedem ) meghalnék ha ilyentől élveznék.. hehe most nincs itt..most helyi menő csávó lehetek (HMCS) kicsit visszaolvastam..félelmetes.. a soros média simán berakja az emberek agyába a kulcsszavakat.. a másik hazudik lop.. alja ember..minden csalás hamisság..és ha nyer a kormányerő akkor már most borítékolják a csalást.. egy a recept..láttuk trumpi esetében.. de sok eus választásban is ez ment..nem tudnak többet kitalálni.. persze a saját oldalán pedig angyalarcú politikusok fanfaroznak.. megszerelmesedtek simicsbe..már csüng a hírtv-n.. megkedvelte vonát... imádják gyurcsótit.. nem számít a migrációnak nevezett soros vezette európai megszállás..bőszen tapsikol az eus értékek az európai kultúra szándékos rombolásán.. nincs is véleményük róla.. tetszik nekik mert az orbánot bosszancsa.. meg hát a soro is megmondta..ez a kóser.. Láttam azt is milyen sötét lelkek vannak..sima beírásra egy tényadatra mint depresszionista festő.. rémképek törnek belőlük elő.. és ami előjön..
népnemzetielvtársaim! "no csak volt értelme tiborcné ráhelelvtársnő arabs földre való utazgatásainak, mennyien aggódtunk,hogy linkre utazott olyan messzire,de nem, hála allahnak elintézte hogy biztonságos arab számlákon legyenek a magyar adófizetőktől ellopott ezermilliárdok,vagyis a köz pénze! így már faraonterroristapénzmosóelvtárs halála,idetelepülése sem volt hiába való szép volt vezénylőtábornokelvtárs oszt allah rakja belétek az ámenteket
"Valami ostoba fajankó tudta a "tuti" módszert a pénz eltüntetésére, csak hát ostoba fajankó volt. Pharaon szerepe is kezd értelmet nyerni, ahogy tóni arab barátai is az V. kerületben."
"Magyar Nemzet: Az FBI őriz egy magyar férfit, aki az itthon ellopott uniós pénzeket segített külföldre vinni
A lap szerint az amerikai hatóságok a magyar férfit egy olyan hálózat részének tartják, aminek a segítségével az elmúlt években három-négy milliárd euró, vagyis 1300 milliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra."
Mi lesz veled Magyarország?