a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
" Majd ezután kb. a legszarabb árfolyamon kötelezően Ft-osították." . Annyira szar árfolyamon Forintosították,hogy amikor 250 Ft körül mozgott a svájci frank a végtörlesztők 180 Ft-on fizethették vissza a hitelt,tudod amikor a bankok elkezdtek sírni,hogy csődbe fognak menni emiatt. muhahaha
Nézzük ugyanezt GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . - Még nincs az államadósságban, de bele kell számoljuk: Eximbank trükk miatti korrekció GDP 2-3%. Az EU már rég elmeszelte, de ez a csoda kormány csak a választások után számol majd így. Hasonló korrekció simán elképzelhető még az MFB miatt is. . - Nincs az államadósságban: Paks 2. hitele GDP 12%. Mivel ez is az Eximbankhoz hasonló trükk, simán elmeszelheti az EU még ezt. De tök mindegy, hogy papíron, hova kell sorolni, gazdaságilag az államadósság része.
“megmentették a féleszű chf hiteleseket” . Nagy megmentés, hogy előtte jól begyengítették a Ft-ot, megnövelték az országkockázatot, megugrasztották a banki költségeket amit áthárítottak az ügyfelekre (bankadó, tranakciós adó - most csak a 2 legnagyobb tételt írtam). Majd ezután kb. a legszarabb árfolyamon kötelezően Ft-osították. . Hurrá. Ez pont olyan “megmentés”, mint a nyugdíj “megmentés” a lenyúlt MNYP-vel, meg mint amennyire csökkentés a “rezsicsökkentés”, meg amennyire nem fogadnak be migránsokat, stb. stb. reggelig lehetne sorolni. . FIDESZ HAZUGSÁG. Palira vesznek titeket!
Jajj,és meg is érkeztél,végünk van :)) . 1; Az IMF hitelt viszont visszafizettük. . 2; Természetesen tudom,hogy nem 3200 mrd Ft-ba került a MOL pakk,csak egy nagy tételt hoztam fel példának,hogy nem párolgott csak úgy el az MNYP vagyon,ahogy azt ti szeretitek láttatni.
“Az MNYP vagyonból visszavették a MOL-t,amit el sem lett volna szabad adni!” . 1. A MOL-t az MNB-nél lévő IMF pénzből vették... . 2. Az MNYP 3200 mrd Ft, a MOL pakk 4-500 mrd Ft volt.
orbánbasi főbb programjai: 1. lopni lopni és még lopni 2. putyin pincsijeként vegetálni 3. még kb. 5000-10000 fő migráns munkákra 4. x ezer fő neki tejelő migráns 5. első éjszaka jogát gyakorolni
"El is képzeltem a vöröslő fejüket topic olvasás közben... Nyugi, skacok,
szét ne durranjatok, hamarosan vége a karanténnak és aztán jöhet újra a
sorosozás:)" Érdekes és sokat mondó mondatok Pny-től.
a kommunisták által elkótyavetyélt közműveket visszavásárolták, biztonságos MOL és OTP részvénypakkok vannak. Kifizették kórházak és önkormányzatok adósságát, állami kézbe vették az oktatást levéve a terhet az önkoriktól. Szerintem tudják ők is, de nem ez a cél. A háttérhatalom bábuivál válnak emberek és még örülnek is neki.
Mi lesz veled Magyarország?