a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Bizony. De örülj neki, a becsokizott hatalom már ekkora blődségekre képes. Minden ilyen hatalmat a saját faszsága dönt be, hiszen előtte módszeresen kiírtotta kívülről és belülről is az ellenvéleményt, kritikát, kontrollt. És mivel nincs tökéletes, egy személyben mindenhez értő agy, ezért az ilyen egy személyre építő autoriter rendszerek szükségszerűen pusztulásra vannak ítélve. Csak idő kérdése. Orbán alatt már erősen repedezik a padló. '18-at még túlélheti és ha 2/3-ot szereznek, akkor sajna BÁRMIRE képes lehet ez a gátlástalan maffiahatalom. De ha nem nyerik túl magukat, akkor beáldozott a mészárosnak és a disznóknak is:)
Szerintem ideje letisztáznotok végre, hogy akkor most rettegtek a migránsoktól, vagy imádjátok őket és tapsikoltok, hogy Orbánék mennyit befogadtak. . A márc. 15-ei birkamenet is érdekes lesz: lesz olyan transzparens, hogy nem kérünk a migránsokból, meg lesz olyan mellette, hogy csak így tovább Viktor, jöjjön ide még 20000 kötvényes és még 4000 muszlim, akiknek még adjunk támogatást is?
kisbarát én havi egy hetet eltöltök bécsben sose értettem miért nyeri 10 éve szinte mindig a világ legélhetőbb városa címet leírtam, hogy az utóbbi 2 évben valóban rengeteg lett a kendős de, valamiért ki tudja valamiért odament 50 ezer magyar másrészt egy nagy város ahol bűnöznek de sokkal kevesebbet mint budapesten szóval ezeket a piti linkeléseket tartogasd a pártháznak előtte pedig fáradj el a nyócba
Válaszoltam. Én nem vagyok az. Megmutatom ki a migráns párti: . “Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Saját maga írta saját magáról.
"Csak egy kérdés. Te migránspárti vagy? Szeretnéd ha ideköltöznének? Milyen társadalmi hasznot vársz tőlük?" ezeket kérdeztem tőle, nem mert válaszolni.
Nem tudom, de sokan osztják az előadásait! Mindent letagadnak, még a feljelentgetéseiket is! Egyszer csak megjelennek egy-egy meetinges előadás vagy fészbukos üzenetek másolásaival.
Mi lesz veled Magyarország?