a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Túltolják a bringát... öreg hiba.. semmi pozitív cél vagy terv... mocsokáradat és pusztítási hajlam mi nekik jutott..arcukra van festve ócska kis lelkük..
"..kompenzálásból vérnácik lettek" megsütött a tavszi nap... fogalmatok sincs a fogalmakról... prsze tudom..mindenki vérnáci aki nem fröcsögő nyálú neolibserálbolsevik
Nem csak ők, azt írtam, hogy remélhetőleg ők is kapnak, ez is valami. Az más kérdés, hogy a gazdagoknak erre mi szükségük van? Az egészet odaadhatnák a rászorulóknak!
Nehéz télre hivatkozik.... idén ez 2 hét hideg volt, tavaly 1 hónap. Akkor kapunk utólagosan még kétszer ennyit, mert tavaly hidegebb volt??? Legalább ne ilyen átlátszó dumával jöjjön. Látszatra se adnak! Ennek ellenére persze örülni kell minden adománynak: egyrészt a nehéz helyzetűek is kapnak remélhetőleg, másrészt ez nem az Orbán-kasszát gyarapítja!
Csak nem párt titkári utasítást kaptál? Nem hazudtál még eleget Orbán múltjáról? Hazudj, akkor tovbb Orbánról! Nem tilthatja senki a szólásszabadságodat. Elő a farbával!
Úgy látom nem tartozol egyetlen családba sem! Ha meg van családod becsüld őket és azt is, amit kaphatnak az adófizetők pénzéből! Nevezzed aztán aminek akarod!
tényleg nem értem minek foglalkoztok EZEKKEL más: horthysta házmesterből lett az ávós, abból a munkásőr, párttitkár ez egy gyakori "evolúciós" folyamat, aminek egy újabb stációjához értünk, de a genezis maradt - tisztelet a kivételnek, és természetesen a jelenlévők nem érintettek:) meghagyva továbbá a lehetőségét, hogy a fideszre is szavaznak rendes, ámde megtévesztett emberek a siherehad adott orbán kétszeres kisztitkár pártitkár apjával mégis miről beszélt a lábos mellett? erről hasek mint az ellenlábasokról értekezett:) gondoljunk arra, hogy vásárhelyen mit rendezett a pléhbános az a minimum lett volna, hogy ezért elküldik csútra segédlelkésznek
Kaptunk rá egy még idegenellenesebb gender magyarázatot, egy bécsi polgártól, aki nem is biztos, hogy azt a Bécset képviseli, amit kikért magának! Ne legyen felháborodva Renata tanácsnok, kisasszony, úrhölgy (vagy minek szólíttatja magát nem tudom), ha másnak látszik innen Bécs, mint amilyennek kikéri magának!
Nem az orbánpártra szavazok, hanem ellenetek teszem a voksom, hogy sohase érhessetek "célt" ebben a kis gyöngyszem országban, Magyarországon! Most aztán jöhet a kis hazugságod, amit szeretnél rátukmálni az ország tisztes polgáraira!
Mi lesz veled Magyarország?