a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Ó mit ad isten épp abban a percben megy el kedves Zajec barátunk amikor felemlegetem a Fideszes hasonló esetet. Mivel szegény akkor még nem volt felhasználó így az akkori fórumbeírásokra nem reagálhatot ezért gondoltam megemlítem és elmondhatja véleményét. Adjunk neki egy kis időt hátha még a cikket olvassa és ezért nem tudd hasonló vehemenciával reagálni egy ugyanolyan esetre. Bizonyára elolvassa mindkét fél véleményét és ez alapján hozza meg itéletét mint Juhász esetében is tette.
Először is ha igaz akkor egy szemét rohadt ember. Mondjuk nem tudom miből gondolotad hogy ez mások ingerküszöbét nem üti meg mikor hasonló eset nem igen volt ahol elhalgatták volna. És nem mindenkinél van egy Vak komondor akkiben hasra lehet esni. Gondolom te ott is kifejtetted lenti nézeteidet. Vagy csak most várod el ezt másoktól kb 1 nappal se a hír kirobannása után.
minden második szavatok a lop hazudik... persze ez elmltnyócévben nem beszéltetek iylenről ezért hiteltelenek vagytok.. de tudod te miről beszélek csak hát ilyen kamusok vagytok..soros népe hej..
mi a vádaskodás zúzós? mesélj hogy orbáni kétszetes kisz titkár? hogy a fél kormány párttitkár? hogy orbáni győzike párttitkár? olvasnánk mi a vádaskodás? hogy lázár haverod leírt vagyona milliárdos tétel a semmiből? hogy felnyomtak egy vadászKASTÉLYT százmilliókból? mi a vádaskodás? te meg itt próbálkozol egy sértett nő állításaival? hol van egy egy súlycsoportban? kádáros? az te vagy zúzós, bolsi munkásőr fideszeddel, nyilván te is az vagy
ehe.. milyen fontos lett az igazság... de ömlik belőletek a mocskolódás a vádaskodás.. a tények jelentős mellőzésével... kádáros összekacsintással vállrángatózással igaz.. :) ez szánalom..
hogyne lenne egyrészt fogalmad nincs mi az igazság, de itt a semmibe keménykedsz mindenki tudja, hogy váláskor miket művelnek a nők úgy általában de tegyük fel pofon vágta ahhoz képest a milliárdos lopásokra nem akarsz zúzni micsoda igazságérzet
Mi lesz veled Magyarország?