MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!
A következő hónapokban elkészítik a Mi Hazánk Mozgalom programját. Társadalmi vitára bocsátják a szervezet alapító nyilatkozatát, melyet a tervek szerint az államalapítás ünnepére, augusztus 20-ra véglegesítenek.
Ha kicseréled nemzetellenesre, akkor már fedi a valóságot. Ugyanez pl.: . megvédjük = ellopjuk magyar érdek = az ő haverjaik érdeke megtámadták a nemzetet = kritizálták Orbánt vagy a kormányt nem engedünk be bevándorlókat = jó pénzért akárkit . Amennyiben loptak mit és hol van? Mi az ami csak a haverok érdeke? A brüsszeli támadások az ORSZÁGOT vagy Orbánt sújtják? Káros egy országnak ha befektetők érkeznek?
Törölt felhasználó2018. 06. 26. 06:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha kicseréled nemzetellenesre, akkor már fedi a valóságot. Ugyanez pl.: megvédjük = ellopjuk magyar érdek = az ő haverjaik érdeke megtámadták a nemzetet = kritizálták Orbánt vagy a kormányt nem engedünk be bevándorlókat = jó pénzért akárkit
Nem ismerem a szempontodat, csak a véleményedet! Nem hiszem, hogy minden Fidesz törvénycsomag egyforma és bármelyik megszavazása, vagy nem megszavazása nemzetárulással érne fel!
Azt csak úgy lehet, ahogyan neked megy az értelmezése! "Bármiféle nemzeti eszmét" keresd vissza az egyik neked kedves nick hozzászólásában és beszéld meg vele!
Kerest meg a gyógyszeredet, mert kezdessz összezavarodni. :) . Ha egyszer nincsen "bármiféle nemzeti eszme", akkor azt hogyan lehet rosszul értelmezni?
Nincsen bármiféle "nemzeti eszme"! Neked semmi jogod árulónak bélyegezni egyetlen nemzeti eszmét sem! Valószínű rosszul értelmezed a nemzetet és annak eszméjét!
Nézd jobb is hogy vége lesz a Jobbiknak! Amennyi szennyet rájuk borított az ellenzéki kormánymédia attól csoda, hogy még parlamenti párt lehet! Hány provokátort azonosítottak a Jobbikkal, számolni nem lehet már! - Ezek a provokátorok ma is itt vannak közöttünk és jól megfizethetik őket, hogy mindig elővehetik ugyanazt a lemezt, bárkire, akinek nem teszik az ellenzéki kormánymédiában folyó lejáratás!
Egyébként most nézem, hogy Dúró Dóra is megszavazta a Stop Sorost. Így nehéz lesz nemzetinek lenni, hogy közben a hazaáruló kormány diktatórikus iranyba induló törvénycsomagját megszavazza. Ez nyílt árulása bármigéle nemzeti eszmének.
Akkor milyen volt a régi Jobbik szerinted, a néppártosodás előtt? Nem emlékszek, hogy anno elhatárolódtak volna a skinhead mozgalmaktól, amelyek köréjük csoportosultak, sőt az új mozgalom zászlóbontásánál is fellépett egy skinhead zenekar. Nehéz elhinni a nemzeti irányt, ahol idegen, rasszista mozgalmakat fogadnak be.
Erről a Jobbikról nem tudok, akik identitás alapján megtudták különböztetni a magyarokat! Ez is szokásos megbélyegzés volt, amihez semmi köze a magyar identitásnak! Tudom mit miért írok! A rasszista megbélyegzést vannak akik tágan értelmezhetik. Nekem nincs mitől tartani, ha ezt a szót használom. Ha lehet, ne is kelljen használnom!
Én is bizakodó vagyok, hogy nem lehet minden nézet szélsőséges, még akkor sem, ha valakik annak akarják beállítani, merő véletlenségből, vagy tanult meggyőződésből!
Mi a rasszista abban, ha azt írom, hogy a régi Jobbik vonal nemi identitás alapján is megkülönböztette a magyarokat? Nem én különböztetem meg, ők tették. Na meg egyáltalán tudod mit jelent a rasszista? Szó sem volt rasszokról.
Kiállnak remélem az egész nemzetért! DE ha már most azzal vádolsz, hogy különbséget tesznek magyar és magyar között, azt nem lehet elmondani róluk! - Ellenben a felvezetésedben már különbséget teszel magyar és magyar között! Miközben szalámizod a magyart a magyarral! - Amiről te beszélnél, annak semmi értelme a magyar és magyar közötti különbségtételnek! Értelmezzed ezt a problémát és ne erőltessed, mert annak nem itt a helye! Van olyan társaság, ahol szívesen fogadnak a probléma eme megoldásának értelmezésével!
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!