MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!
A következő hónapokban elkészítik a Mi Hazánk Mozgalom programját. Társadalmi vitára bocsátják a szervezet alapító nyilatkozatát, melyet a tervek szerint az államalapítás ünnepére, augusztus 20-ra véglegesítenek.
Nézd meg a profilod "bűnlajstromát"...... :))) . . Simán kimoderálhatna az alapján bármelyik "topikgazda" ! :)))) a hozzászólás törlés nem kimoderálás! hihetetlen gondok az értelmzés területén! :)))) . én befejeztem az offolást! Vazsmegyei Ezt a beszélgetés menetet töröld már! Köszi!
40 perce még ezt írtad: . “nem a "hozzászólásodat" töröltem.....hanem téged töröllek a topikból!. Kértelek, hogy ne írj oda!“ . Ez alapján hiába írok oda bármit is, te azt a nickem alapján deklaráltan törlöd. Most mást írsz. Már ebben is kamuzol? Ráadásul úgy, hogy rögtön látja mindenki?
Te annak minősíted, más pedig radikális nemzetinek! . Amennyiben neked lenne igazad akkor működhetett volna Magyarországon a JOBBIK? Az EU nem tiltakozott volna a párt ellen? . ??????????
Tényleg baj van nálad a szövegértelmezéssel! . Törlök olyan hozzászólást ami SZERINTEM nem való oda! . NICKET kit moderáltam ki? Úgy látom bölcsi szinten kell fogalmazni. :)
Pampa, ez egy NYILVÁNOS fórum, ráadásul nem a tiéd, a Portfólióé. Nincs olyan, hogy “nem kívánatos személy”. Hozzászólásokat lehet és kell moderálni, nem személyeket... . Baj, ha nem érted. De nem lep meg.
“Másodszor mutass valakit akit valaha is kimoderáltam” . Tisztára, mint a Fidesz... Most vallottad be, hogy ok nélkül, név alapján törölgetsz, ezek után a fenti szöveg egészen elképesztő arrogancia, cinizmus.
Először is nem kell indokolni! Másodszor mutass valakit akit valaha is kimoderáltam! :) . Én bízok a szó erejében! Ha valakivel közlik, hogy egy adott közösségben "nem kívánatos személy" megérti és nem megy oda többé! Így viselkedik a "civilizált" ember.
Vajon a topicgazda moderálási joga arra lett létrehozva, hogy a neki nem szimpi nickeket pusztán név alapján törölgesse, tiltogassa? Ez durva visszaélés a jogoddal. Persze nem lep meg, hogy Fidesz hívőként ezt műveled. Hasonló a hasonlónak örül ugyebár...
ha PNY megkér, hogy ne irogass az általa indított, és felügyelt topikokba, akkor Te betartod? Ha tovább irogatsz, és törölnek, akkor panaszkodsz-e majd, és rohangálsz-e a moderátorokhoz? :)
Ők viszik a régi irányvonalat nem akarják letagadni a múltjukat. Várják azokat a szavazókat akik azért szavaztak anno a JOBBIK-ra mert olyan irányvonalat képviselt amivel ők egyet értettek. . Majd kiderül melyik tömörülés döntött jól.
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!