MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!
A következő hónapokban elkészítik a Mi Hazánk Mozgalom programját. Társadalmi vitára bocsátják a szervezet alapító nyilatkozatát, melyet a tervek szerint az államalapítás ünnepére, augusztus 20-ra véglegesítenek.
"Ötmillióra emelkedhet egyes miniszterek fizetése . Az állami cégeknél a vezetők egyáltalán nem keresnek rosszul, az elmúlt néhány évben több körben meredeken emelkedett is a bérük, ennek következtében a legnagyobbaknál 3-5 millió forintot is kaphat havonta (tavalyi gyűjtésünket a témában itt találja). A Magyar Posta, a máv, az mvm és a Magyar Fejlesztési Bank feje például 5 millió forintos fizetéssel rendelkezik, ha életbe lép az új törvény, a cégekért felelős miniszterek is ugyanennyit kaphatnak majd." . https://index.hu/gazdasag/2018/06/20/miniszterek_fizetesenek_emelese/
Gulyás Gergely szerint indokolt a szerinted valaki által a köztudatba dobott 5 millió Ft (egyébként a Pénzügyminisztérium volt a tettes a költségvetési törvény benyújtásával), hiszen megmagyarázta. Még lehet egy olyan verzió, hogy Gulyás és Varga nem tájékoztatták miniszterelnök urat, így ő joggal lepődhetett meg a parlamentben a kérdés hallatán.
Olvassad a linkeket amikre hivatkozni akarsz! Ott van leírva minden amit nem értesz, amit nem akarsz megérteni! ezen csak magad segíthetsz! Nem én hivatkoztam arra amit nekem tulajdonítasz!
Tehát jobb lesz ha befejezed a szillogista okfejtéseidet, mert ezt már az emberiség jó ideje tudja, hogy hogyan kell viszonyulni hozzá! Felállítod magadnak feltételezést és magadnak meg is adhatod a választ! Amennyiben nem tudod felfogni, hogy a saját magaddal vitatkozol!
Vagy az aki az 5 milliós fizetést a köztudatba akarja tenni! Az miért nem hazug? Neki lehet hazudni? Neked pedig miért éppen azt kellene elhinned? Csupa érdekes felvetés! Miben hiszel,vagy kit akarsz hiteltelennek látni? Ez is egy opció!
" Megmondtam, hogy a fele sem igaz! " . Esetleg alátámasztanád valamivel? Vagy el kell neked hinni. De akkor neked is el kell hinni bemondásra a másik által állítottakat.
"ki tudja javítani a hibáját" . tehát ha egy fideszes visszavonja az ígéretét, azt újbeszélül úgy kell mondani, hogy kijavítja a hibáját? . na kb ennyit ér az is, amit te írsz. bármit mondhatsz, majd annak az ellenkezőjét és azt akkor hiba kijavítása
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért!