Kedves Peterbond! Én csak a tényekre alapozott véleményemet szoktam leírni, vitába nem bonyolódom bizonytalan feltételezésekkel. Te nem tudod, hogy nekem honnak származik a részvényem és azt sem, hogy eladtam vagy vettem a BÉT-en részvényeket, csak tippelgetsz, azt pedig különösen nem, hogy milyen árfolyamon és hányat. Ezért telesen felesleges foglalkoznod az én személyemmel és tőzsdei kereskedésemmel. A jóindulatú figyelemfelhívást pedig meg szokták köszönni, nem pedig hepciáskodni miatta.
Arra azért még mindig nem adtál választ, hogy mi a célod azzal, hogy - saját bevallásod szerint részvények nélkül - csinálod itt a feszültséget ellenzéki médiumok cikkei alapján úgy, hogy a delphoi jósda szintű riogatásaidat sem technikai, sem pedig fundamentális elemzéssel nem támasztod alá. Az én, saját véleményem szerint akkor kerül helyére a részvényárfolyam, ha az állam - nem többségi - tulajdona is megszűnik. Arra kíváncsi vagyok, hogy az állami tulajdon megszűnése nyílt-piaci műveletek eredménye lesz-e, mert akkor a vételárnál a tőzsdei árfolyam lehet a meghatározó. Innen már továbblehet gondolni az egészet azoknak, akiknek van papírjuk, stb. Ez nem annyira lutri, mint ahogyan te, részvény nélkül, "véletlenül" idetévedve riogatod azokat, akinek van részvényük. Bizonyára ennek is meg van az oka, mert a kauzalitás elmélete szerint nincs okozat ok nélkül. Ez az ok pedig akár többféle is lehet, benne az önkéntes vagy a kívülről inspirált politika érdek is.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.