Topiknyitó: deszcsakafi 2019. 01. 14. 06:58

Magyarország jobban teljesít  

Fidesz támogatóként kezdek rosszul lenni attól amit megint hallok rendre a rádióban (2 rádióban hallottam eddig, de nem is hallgattam többet.) "Magyarország jobban teljesít"... ultragáz! A számokat kellene többször elmondani, lehet azokat érteni. NEM KELL ez a demagóg ...ság! PLS!!!!!!!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta 2024. 05. 01. 15:13
Előzmény: #132  BKKT
#133

Ha orbán  parlamenti választással lesz leváltva, semmi nem fog változni. Annyi csontváz fog kipotyogni a szekrényekből, hogy egy hónapon belül megbukik az új kormány.
Hirtelen rájönnek, hogy nemhogy üres az államkassza, de még egy csomó tartozás is előkerül majd.
Megszorítások elkerülhetetlenek lesznek, amit az emberek nem fogadnak majd kitörő örömmel.
Ráadásul eddig a világgazdaság is csak felfele ment, de küszöbön áll egy jelentősebb összeomlás.
A történelem megismétli magát, mikor gyurcsányék éppen a hanyatlást fogták ki
BKKT 2024. 05. 01. 14:24
Előzmény: #131  ronaldinyo
#132

Orbánt le kell váltani és ha ez Magyar Péterrel sikerül, akkor vele kell leváltani.
De!
Ahhoz, hogy az ország idáig züllött, nem sok köze van Gyurcsány 4.5-éves kormányzásának.....
(Mondom ezt úgy, hogy utálom Gyurcsányt.)
Ennek 100%-ban Orbán a felelőse és azok akik megszavazták...
Magyar Pétert elfogadom és támogatom, vele talán sikerülhet leváltani/megbuktatni a korrupt/hazaáruló rendszert...
Viszont elég nagy aljasság volt tőle, hogy feleségét titokban felvette és nyilvánosságra hozta a hangfelvételt...
Tény, hogy ha ezt nem teszi meg, akkor talán soha nem derül ki, hogy milyen, diktatúrákat is bealázó cselekmények történhettek a magyar ügyészségen....
Ettől függetlenül Magyar Péternek sem tudom megbocsájtani az aljas tettét....
ronaldinyo 2024. 05. 01. 09:40
#131
Ma húsz éve annak, hogy hazánk csatlakozott az Európai Unióhoz. Az idősebbek és a kortársaim a megmondhatói annak, hogy micsoda várakozás előzte meg a belépésünket. Sokan úgy hitték, hogy az uniós tagsággal végre odakerül Magyarország, ahova mindig is tartoznia kellett volna. Azt hittük, hogy a Kárpát-medence végre egyszer, nem a soha be nem váltott ígéretek földje lesz. Nem az Unió és nem a magyar emberek hibája, hogy nem így lett. Rengeteget kaptunk és rengeteget adtunk. Minden magyar ember élvezi a négy uniós szabadság (áruk, személyek, szolgáltatások és a tőke szabad mozgása) és az Unió nyújtotta biztonság és kulturális sokszínűség előnyeit. Magyarország kinyitotta a piacait, átalakította a jogrendszerét és a magyar emberek munkával, jószándékkal és kreativitással járultak hozzá Európa fejlődéséhez. A belépéskor éltanulók voltunk. Húsz év alatt negyvenezer milliárd forint uniós forrás érkezett hazánkba. Ez a pénz kétszerese annak, mint amiből a porig bombázott Németországot újjáépítették a II. világháború után. Ha húszezreseket egymás mellé tennénk, akkor ennyi pénzzel eljutnánk a Holdig. És mégis mi történt?Gyurcsány és Orbán alatt éltanulóból az Unió második legszegényebb tagállama és hivatalosan a legkorruptabb országa lettünk.Orbán Viktor szerint Brüsszelből csak a baj jön. Javaslom, hogy kérdezze meg a vejét, T. Istvánt, hogy más nem jön-e, hogy van-e pénz lóvéra. Ha a TISZA Párt bizalmat kap a magyar emberektől, akkor haladéktalanul csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, zéró toleranciát hirdetünk a korrupció minden formájával szemben. Lezárjuk a jogállamisági eljárást és hazahozzuk a kormányzati korrupció miatt jelenleg Brüsszel által befagyasztott uniós támogatásokat. Ez a sok ezer milliárd forint rendkívül fontos a magyar kis- és közepes vállalatoknak, a magyar gazdáknak, a magyar oktatásnak, egészségügynek és minden magyar embernek. Ha rajtunk múlik, akkor az Unió viszonylatában visszatérünk az őszinte, kritikus, de konstruktív párbeszédhez.Tegyünk érte közösen, hogy az uniós tagságunk tényleg sikertörténet legyen és végre a magyar emberek is élvezzék az ide érkező fejlesztési pénzek előnyeit.Június 9-én európai parlamenti képviselőket választunk. Sorsdöntő választás lesz. Jó szívvel ajánlom a TISZA Párt jól képzett, sok nyelven beszélő jelöltjeit, akik igaz hazafiként mindig a magyar emberek érdekében fognak dolgozni Brüsszelben és Strasbourgban is.Isten éltesse Magyarországot!
troli 2023. 04. 01. 16:43
Előzmény: #117  bube
#121
Az ország elszegényitésébe, megbizhatatlansága, Kórbán királyságának kialakitásában.
signal2
signal2 2023. 03. 31. 11:17
#118
"Éves szinten 6,9% volt az infláció az eurózónában márciusban" - és még aggódnak is, hogy túl magas. Nálunk mennyi lehetett?
bube 2023. 03. 17. 14:38
#117

Főcim nagyon igaz!
Fejenként több millával dijjazuk a tehetős vezéreket (mert nagyon megérdemlik népszavazás nélkül is) amiért ilyen jól él az átlagnép!!
Ugye???
_Macika_
_Macika_ 2023. 03. 17. 13:03
#116
Februárban is a magyarországi infláció lett a legmagasabb egész Európában, a második helyen szereplő országot is közel 6 százalékponttal verjük, az uniós átlagnál pedig 2,5-ször magasabb a magyar érték - derül ki az Eurostat adataiból.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230317/megint-szegyenpadba-kerult-magyarorszag-ezt-nem-tesszuk-az-ablakba-603504
szankciós szégyen
troli 2023. 03. 02. 08:26
#114
NA, itthon kire illenek ezek???
 A mindenkori diktátorok, terrorvezérek, maffiafőnökök pszichéjének négy alapeleme. 
- Az első: a messianisztikus küldetéstudat, amely az átlagemberéhez képest hatványozott énközpontúságot takar. 
- A második szimptóma: a paranoia egy fajtája - a diktátortípus az őt ért legkisebb kudarcért is másokat (néha „felsőbb erőket”) okol, és folyton ellenséget keres vagy épít. 
- A harmadik alapvonása: a normális emberéhez képest beszűkült lelkiismeret, az ennek hiányából származó gátlástalanság. Ez az esetek többségében infantilizmusból, illetőleg nevelésbeli, gyerekkorból húzódó, kezeletlen problémákból ered. 
- A negyedik elem: a legszűkebb környezet tagjainak agya, lelke feletti uralom megszerzésének és birtoklásának különleges képessége. Ez nem igazán tipikus, vannak köztük intelligensek, okosak, ravaszak, de olyanok is, akik egy sor területen egészen butának, más területeken pedig szinte zseniálisnak mutatkoztak. Csaknem mindről elmondható ugyanakkor, hogy félműveltek.
_Macika_
_Macika_ 2023. 02. 23. 16:31
#113
Januárban is Európa inflációs bajnoka maradt Magyarország, sőt, a magyar áremelkedés üteme egyre látványosabban kilóg az EU-tagországok sorából. A drágulás toronymagasan itthon a legnagyobb a feldolgozott és feldolgozatlan élelmiszerek körében, de talán elsőre meglepő lehet, hogy az elmúlt egy évben idehaza nőtt legjobban az ára az üzemanyagoknak is, illetve a háztartási energia drágulásában is az élmezőnyben vagyunk.
qpec 2023. 02. 16. 07:51
#111
Infláció Nyuggeréknél: Rezsi jan/jan.:-18%,Élelmiszer +105%, vegyes kiadás:+23%,öszesen:+63%!Nyugdíj:+23%
No komment!!
troli 2023. 02. 04. 13:02
#108
_Macika_
_Macika_ 2023. 01. 18. 12:08
#106
_Macika_
_Macika_ 2023. 01. 12. 19:42
#105
https://www.datawrapper.de/_/9CQ7h/
szankciós zorbán
mocskok
signal2
signal2 2022. 12. 16. 12:43
Előzmény: #100  _Macika_
#101
Végre valami! Mindenben IS élre ugrunk: infláció, irányadó kamat. Mi lesz a következő?

Topik gazda

deszcsakafi
deszcsakafi
2 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek