Fidesz támogatóként kezdek rosszul lenni attól amit megint hallok rendre a rádióban (2 rádióban hallottam eddig, de nem is hallgattam többet.) "Magyarország jobban teljesít"... ultragáz! A számokat kellene többször elmondani, lehet azokat érteni. NEM KELL ez a demagóg ...ság! PLS!!!!!!!!!!!
ennyi, végre te is megértetted hogy miről hazudták. Tehát 2006-ban azt mondani hogy "megdupláztuk az autópályák hosszát" HAZUGSÁG volt! Kicsit sokáig tartott hogy magadtól rájöttél, de megtörtént. Így lesz ez a többi kérdésben is. Eddig ingyen volt a lecke, a többit már magad intézd...
Én csak utána néztem a dolognak. Pontosan dokumentált, hogy melyik napokon adták át az egyes szakaszokat. Az meg a plakátból nem derült ki, hogy melyik évből való.
de azt eddig is tudtuk hogy Gyurcsányék meg úgy az egész MSZP-SZDSZ banda HAZUDOTT. A topik arról szól immár hogy jelenleg valós számok/intézkedések (helyes intézkedések) önreklámja DEMAGÓG, PROBLÉMÁS.
2006-os index cikkből.. "Ez azt jelenti, hogy ugyan a jelenlegi kormány alatt több autópálya épült, mint a korábbi három ciklusban összesen, de a 800, sőt a 400 kilométeres ígéret sem teljesült, de még csak duplázásról sem beszélhetünk. És természetesen hazugság, hogy a Fidesz mindössze hét kilométernyi sztrádát épített" így hazudtok ti..
egy baloldali cimborámnak panaszkodtam hogy én is ki vagyok már ezekre. Azt mondta hogy amik itt elhangzanak pedig ráadásul igazak. Változtatni kellene a csomagoláson "elvtársak"!!!
a zöld nyilacska jelzi az előrelépést.. kurcsányéknál elqrás, országrombolás is volt a korrupció mellett... nekem a felesleges kampánnyal van bajom. Újra nő a minimálbér. ..szom, mindenki tudja, főleg akik minimálbéren vannak, mi a picsának ez a reklám???
Magyarország jobban teljesít