Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Na már te is a "fideszes" lebeszélőket támogatod? Későn kapcsolódtál! Hátha nem tudod kiről, akkor olvasd vissza topikokat és majd rájössz, mit akartál kérdezni!
Más: Ha megnézed, miért panaszkodik, -pny, hogy nem írnak a TOPIKjaiba, hát annak az az oka, hogy ki vannak tiltva a hozzászólók! Akinek meg kedve van oda írni, az mind "fideszes"! "Csakafideszről" kurmányoznak, lopnak, korrumpálnak! Ezért ők a nagy "fideszesek"! Ha valamit megakarsz tudni a FIDESZről, onnan mindent megtudhatsz, mert a KÖZmédia "nem" foglalkozik a FIDESSZEL, annyit.
Pal, ha ide jössz!! és belenézel a PORTFOLIOS oldalamra megláthatod, hogy honnan vagyok kitiltva! és kik törölték a hozzászólásaimat! Egyébként amire rájöttél, hogy hiányzott a beírásod, azt nyomonkövetheted ott is ahol kimaradtak a hozzászólások! Még a kitiltottaké is megvan, ha VÁLASZOLTAK rá!
Én neked jelzem, hogy sok disznó forgolódik a mészáros körül is! Jó lenne, ha félreérthetetlen lennél! Ugye, most majd rájössz, hogy Don Diegonak igaza volt! - Don Diego jól reagálta le a beírásod!
Nem kellett kitalálnom, Simeone konkrétan leírta, hogy Orbán. Tőle kérdezd meg, hogy miért gondolja Orbánról, hogy ő a “legnagyobb disznó”. Engem is érdekelne a válasz. Jelezz neki a riadóláncotokon, hogy gyorsan válaszoljon.
Magyarok fóruma.