Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Feleslegesen mentegetőzöl,teljesen egyértelmű kit disznóztál le,egyes szám 3.személyben,kár terelned. "A mészáros közel van a legnagyobb disznóhoz is. Aggódom az egészségükért:)" . Egy disznóról írsz,nem többről,eléggé világos kire gondoltál.Jelentettem,kíváncsian várom hogy reagál erre a pf.
Nem értelek. A mészáros foglalkozásilag a vágóhídon dolgozik. Nézz utána a szó jelentésének. Ott - a magyar húsfogyasztási szokások miatt - 90%-ban disznókkal foglalkozik. És bizony, ha szegény malacok betegek, ő is veszélyben van. . Én erről írtam. . Te mire gondoltál?
2014, a riport keletkezése! Valószínű most kell újra bedobni, nagy reklám! egy felesleges ügyet felmelegíteni. Senki nem hiszi, már ,hogy mindent el kell hinni, ami ámerikából ömlik a világra! A biblia üzleti titkai! Van akinek ettől megváltozik a gondolkodása!
Ez a hír legalább olyan ütős, mint amit Konrád György berlini üzenete mond! Egy lejárató kampány részei! Bátrak mint a cigány lova, miután a falnak ment!
Törölt felhasználó2018. 01. 13. 15:37
Mihai Tudose román miniszterelnök óriási felháborodást keltett egy tévéinterjúban elhangzó mondatával, amellyel alaposan beletenyerelt a magyar-román-viszonyba. Szijjártó Péter külügyminiszter be is kérette miatta a román nagykövetet. A román külügy pénteken késő délután erre annyit reagált, hogy szerintük nem volt magyarellenes Tudose kijelentése, amely a székelyföldi autonómia kapcsán úgy hangzott:Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lobogni mellette a helyi felelősök is. https://index.hu/kulfold/2018/01/13/regen_latott_vihart_kavart_a_roman_miniszterelnok_kijelentese/
Magyarok fóruma.