Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Szép volt Macika! Szuper lehet az a zalai kiskocsma! Ezzel is növeli a bevételét, hisz csak a gazdagok látogatják a kocsmát! Olyanok mint az Orbán!
Szegényeknek nincs helye az ilyen kocsmákban! Meg a kutyáknak! Az ölebekkel bárki bemehet, a kocsmáros kézből eteti őket, hisz senki nem lehet orbánviktor!
Sejtettem, hogy tudod mi az a talpnyalás! Etet téged kéretlenül is az orbáncod! Azért, mert nem az ő talpát nyalod!
Keserű lehet az a másik talp, ami neked jutott a nagy talpalásban!
Egyáltalán mit keresett ott?
Az ő dolga a női princípiumot beteljesíteni, nem előadásokra járni. Főleg nem véleményt nyilvánítani.
Lehet jövőre már nem is szavazhatnak.
Vannak akik a GSoros talpát nyalogatják, de az istennek sem ismernék be! Nekik is küldhetnél a jenkikkel egy "szeretetcsomagot"! Lehetőleg kormányülésük előtt!
Macika a csaj megkérdezte a kameramant "itt vagy?" Na abban plllanatban kezdett orditozni, biztos véletlen az összefüggés! Lövétén nem fogják megismerni!
Rossebes jenkik, hogy nem tudnának 1x odadobni egy szeretetcsomagot. Persze a kihelyezett kormányülés jobb lenne, csak ott meg kevesebb a talpnyaló. :)
"de ahogy elnézem, kiszolgálod magad." Na, most rájöttem, hogy mit csinálnak a trollok, ha nem férnek hozzá a tömegben cipolla mesterük valagához :) A továbbfejlesztett példányok meg már biztosan egymást is tudják kényeztetni :)
én persze fizetem a tanulmányaikat ,ha lelépnek fizessék vissza
Törölt felhasználó2017. 07. 21. 18:30
Ő, sziasztok, nem tudjátok mi lett a bekre_pal nevű trollal? bekrepált vagy mi van egy ideje nem látom a kötekedő trollt. valaki tudja hogy mi lett vele?
Magyarok fóruma.