Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Majd a "pny" megtanítja helyesen írni. Mindenkit ez a "pny" próbál helyes írásra szoktatni, jó kezekbe kerülevatavi
előzmény: #59066 -pny #59071Na és kik azok, akik a magyar helyesírásnál jobban tudnak helyesen írni?Vazsmegyei
no comment hülének ne nézzen
Ha jól tudom és látom te, NagyBarnaMacika, Vazsmegyeinek válaszoltál, még hozzá idézem::"sajnálom, mondtam trollt evatavit nem etetek"
Azt hiszem túlmentél azon, amire emberileg eddig képes voltál! A pofátlanságnak is van határa! Remélem a jövőben a saját családoddal fogsz többet törődni, mint a Portfolio fórumával! Amennyiben nem tudod bizonyítani az állításodat kénytelen leszek az esetedet kivinni a Portfolió hatáskörén kívülre, mert vannak még Magyarországon törvények! Annak ellenére, hogy szeretnéd kivonni magad ez alól a véleményeddel!
Remélem ragaszkodni fogsz a rágalmazásodhoz, mert arra nagy szükséged lesz!
Hogyan maradhatsz te Magyarországon Horthy nélkül?
Erről beszélek!
Eladnák Magyarországot egy tál lencséért! Ők nem kritizálnak, ők árulják az országot! Megtagadják a történelmét , meghamisítják, ahogy neki tetszik! Aztán fel vannak háborodva, hogy rajtakapták őket!
Törölt felhasználó2017. 06. 21. 16:19
Orbán Viktor kivételes államférfiúnak nevezte Horthy Miklóst
link
no comment
donkanyar gyilkos
Macika, ha nem akarsz hazugságban maradni: Hogyan tudnád bizonyítani, hogy én evatavi nicken regisztráltam itt a portfolión?
Tudtommal kitiltották, mert egyáltalán nem reagál a folyamatos rágalmazásodra! Én sem helyette, hanem a hülyeségeiddel foglalkozom, amiket nekem címezgetsz!
Magyarok fóruma.