Meg az összes liberális is "kajálja", akik nem tudják elviselni, hogy visszakapják azt amit Magyarország ellen folyamatosan elkövetnek! Én is megengedem magamnak, hogy kritikát gyakoroljak egyesek nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseivel szemben.
BudFoxot meg mindenki hagyja ki még a személyének a felemlegetésével is. Becsületesen elmondta, hogy találkozhattunk egy véletlen folyamán! Én büszke vagyok a kitartására vállalkozására és embersége sikereire.
Annyira kitűnik, hogy mit nem tudnak ezen a fórumon elviselni a kormányszapulók és országrontók politikai közmunkásai, hogy könnyű fogást találni minden megnyilvánulásukon! Ezt pedig kegyetlenül ki is használom, mert szerintem csak az ország lejáratását és nem az Orbán kormányzat munkájának a valós eredményeit tartják szemük előtt! Vannak elkövetett hibái a kormánynak is, de minden kormányról és azoknak a vezetőiről is ugyanolyan vehemensen kellene a logikájuk szerint eljárni! Nem azt teszik!
A kettős mércét gátlástalanul, pofátlanul és kritika nélkül, kritikát el nem fogadva, a személyeskedő megjegyzésekkel kiegészítve provokálják!
Gazdasági portál mögé állva próbálkoznak számszaki hülyeségekkel igazolni kitalált tételeiket! Ismétlik a bizonyíthatatlant!
Az átalakított moderáció nagyon nem tetszik néhány liberális közmunkás egyéneknek.
Ezen kívül elnézést kérek mindazoktól is, akik csak olvasnak, meggyőződésük nem egyezik az enyémmel, de intelligensen tudomásul veszik, hogy van más vélemény is ezen a fórumon.
Magyarok fóruma.