Keresünk olyan jogi tapasztalattal rendelkező szakembereket, akiknek szívügyük az elesettek védelme, és a politikai áldozatok kisegítése. A jogvédelmi szervezet elsőgleges célja, hogy az olyan embereket védje, akiket politikai okokból jogszabályt sértve eltávolítottak munkahelyükről (lásd: Tarr Zoltán lelkész úr esete). Gondoltam hátha érdekel.
Erre gondoltál, hogy ez a finn oktatási modell mindent visz? . "A legutóbbi PISA eredmények alapján Finnországban Matematikából 12
év alatt két és félszeresére nőtt a rosszul teljesítők aránya. Emellett
egyre több finn diák nem tud megfelelően olvasni. Ha a szövegértés
pontszámokat nézzük, akkor kiderül, hogy Finnországban az egyik
legmagasabb a különbség a fiúk és a lányok között, a lányok javára." . "A TIMSS eredmények is romlanak Finnországban, a negyedikes és nyolcadikos finn diákok is gyengébben teljesítenek matematikából." . https://vasarnap.hu/2022/07/01/finn-oktatasi-rendszer-rossz-eredmenyek-pisa-meres-timss-meres/
"Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter felterjesztésében állítólag nem javasolta Novák Katalin köztársasági elnöknek a pedofil bűncselekmény eltussolása miatt börtönbüntetésre ítélt bicskei gyermekotthon igazgató-helyettese, K. Endre kegyelmi kérvényének pozitív elbírálását."
az iratokat nyilvánosságra hozatalával kiderülhet, hogy ki mit írt alá először és másodszor.
Ezt te honnan tudod? Ha logikusan gondolkodsz, akkor már a köztársasági elnökhöz történő felterjesztés előtt kellett volna "utasítani" arra, hogy támogató javaslattal terjessz fel, mert így elég disszonánsnak tűnik az utólagos - állítólagos utasítás! Annyira nem dilettánsok, hogy ezt ne tudják. Szóval a következtetésed enyhén szólva is mellécsúszott!
Az, hogy a tanár választhassa meg, hogy melyik tankönyvből tanítson, melyikből érzi azt, hogy képes átadni a tudást. Biztosan emelne a szinvonlon. Es penzbe se kerul.
Ne érts félre, nem tökéletes jelöltet keresek. Csak ezeket már legalább egyszer elsütötte, amire több helyről érkezett kritika/segítség, időt és karaktert szánva szépen levezették, hol téves, hol megy félre ez az érvelés. Nem jut el hozzá? Nem tud kizökenni ebből a betanult szövegből? Hol vannak az önkéntesek, akik pezsegtek-nyüzsögtek discordon, stb? Segítsenek MP-nek abban, hogy ne kelljen még egyszer a korábbi betanult fideszes hazugságokat/csúsztatásokat mondania.
Az statisztikailag kizárt , hogy csak neked lesz részben vagy egészben problémád a beszélgetés tartalmával kapcsolatban...:) Mentálisan próbálj átlépni a neked nem tetsző részeken szvsz , bár a legjobb apácánk a parókián leizzadt erre a borzalmas hírre...DD)) https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/05/02/262440899543_120308509738.png
Jo. Meg fogom hallgatni ujra. Hosszu volt, este mar faradt voltam, voltak nekem se tetszo dolgok, de osszesegeben nem ereztem csalodast utana. Remelem sikerul leepiteni ezt a korrupt rendszert. Es most nincs mas aki erre kepesnek mutatkozna. Lehet 2,3,4 ev mulva olyan friss hiteles arcok jelennek meg, akikre fanyalgas nelkul lehet szavazni. MP kedvet csinalt hozza sokakban.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)