Nem értem Luxának mire jó ez a kívánságműsor?!
Azt sem értem miért jó, ha itt egy fórumos beír valamit, és azt ők megpróbálják teljesíteni.
Valójában mindenkinek 50% esélye van, hogy eléri-e a papírja az általa elvárt irányt. Extrém célàrat Luxa sem vállal. Most eurhuf huf erosodesben nem kihivas 303nal 300ala bukni. Ezt egy elemzo siman latja, hogy 310-305ot elhagyva lefele az instrumentum 300at erintenibfog, es ala is dofhet. Beten foldon fekvo reszvenyeit latvanyosabb elmozditani, es nem is nagy kihivas.
Kivancsi vagyok mi lesz a tanulsaga ennek a topiknak.
Nono! Részemről én igenis elhiszem neki, hogy "egy bizonyos instrumentum csoport árfolyamával mit fog csinálni", még ha csak 1 órán keresztül is tudja majd tartani a valamit...
))))
Ugyan már Tibikém, hol hagytad a humorérzéked? Rajtad és esetleg Luxán kívül (bár lehet, hogy ő is röhög otthon az egészen) ezt senki nem veszi komolyan. Ebből nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni semmi, csak annyi a szórakozás benne, hogy milyen indoklással bújik ki a világ megmentője bármilyen konkrét dolog elől.
Ha jól látom, akkor itt többen egymásra licitáltok tiltott piacbefolyásolással kapcsolatban. Tisztában vagytok vele, mit csináltok, mit kockáztattok?
Törölt felhasználó2017. 08. 20. 12:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Olyan nagyon kevés van, amit mindenki kereskedik a világon, de legyen ahogy szeretnéd. S&P500 célérték 3500, 2017. dec 27-ig?
Törölt felhasználó2017. 08. 20. 12:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Lehetőleg elsőre ne Magyar részvényekkel kezdjük. "
oké, én azt kérem drága luxa nénitől, hogy legyen az eurusd szeptemberre 1.2517, az S&P pedig szintén szeptemberre 2571.
ugye ez nem is olyan sok, menni fog??
cserébe szívesen lenyírom ingyen a füvet az "5 tagú csoport" háza előtt. :)))
Luxa001