Ertse tájékoztató: Tájékoztatás a Lufthansa részvénykibocsátásáról (2021.09.23.)A Lufthansa részvénykibocsátást hajt végre a visszafizetendő állami támogatás finanszírozása céljából. A DEUTSCHE LUFTHANSA AG (ISIN DE0008232125) részvényesek minden meglévő részvényük után 1 jegyzési jogot (ISIN DE000A3E5B58) kaptak. A jogok felhasználásával 3,58 euró befizetésével lehet jegyezni 1 új részvényt.A részvényesek az alábbi lehetőségek közül választhatnak 2021.09.28. 12 óráig: Opció 1: Részt vesz az ajánlatban, és a rendelkezésre álló jogokat új részvények jegyzésére használja fel. Minden meglévő jog (DE000A3E5B58) felhasználásával 1 db új részvény jegyezhető, 3.58 EUR áron. Opció 2: További jogokat vásárolhat. Opció 3 (alapértelmezett): Eladhatja a rendelkezésére álló jogokat. Opció 4: Nem történik semmi. Ekkor a jogok érték nélkül megszűnnek a tranzakció lezárása után.
a mínuszolónak jelzem, nyilván tudom, hogy kedden 9 EUR körül voltunk, a tőkeemelés miatti korrekciót beépítettem, mikor az állítást megfogalmaztam nyilván....
Azt nézem, hogy csak napos csinálta meg ezt a korrekciót a chartra az investing, mondjuk ez se rossz, ez is valami.... Naposra behúzva a csökkenő trendvonalat is pont ide esik a vonal, szóval ez itt egy komoly ellenállás lesz 6,45 környékén....
Szépet megy ma. Több helyen olvastam, hogy 6,5 felett longos..tehát igen ez lehet itt egy ellenállás. Mondjuk többen várják 4 euró vagy alá, a mostani jegyzèsi árfolyam közelébe..hát nem tudom
Az investingen ha jól látom a Lufthansa árfolyamát egységesen kb, 2,55 EUR-val lentebb vitték, így oldották meg ezek szerint, hogy a grafikon alkalmas legyen újra technikai elemzésre....ez alapján jól látszik, hogy ez a 6,4-6,45 EUR magasság egy ellenállási zóna....
Az OTP csütörtökön kiküldte az ígért tájékoztatót. Be kell menni személyesen egy ép. ügyintézéssel is foglalkozó fiókba. Ha valaki külföldön van az így járt.
Lufthansa
Lufthansáról így a mai 30%-os reccs után jöhetnek a vélemények.