Zsimo, az a baj, hogy a DM-ből már eladtam a 70-es vételeim, tehát 80ig kéne elmennie, amit kötve hiszek:) lentebbről még vannak vételeim, de szerintem azokat újra el fogom adni 70-nél, ha és amennyiben elvonaglik addig
egy szűk lépcsősor vezet a főtérről a templomhoz, és ott a lángosos , ugye? már évtizedek óta megvan :) viszont az a fagyis már nincs, ahol életem legfinomabb pisztáciafagyiját ettem
Ma nem sokat voltam gép közelében. Déleőtt adtam megakrant 10-en, utána elmentem. Volt még betéve eladásom masterplastra 4540-re és az is teljesült. Akartam megakrant visszavenni 9,5-n, de nem jött össze.
Odafele eszaknak menve nem, vissza delnek jovet picit volt. Mi is szeretjuk. Belangosoztunk a dimbteton levo templom alatti kis sikatoros langososnal,majd cukik teraszan napoztunk, kaveztunk, sutiztunk. Jo kis nap volt :)
na, ez van, mindig van ügyeletes cirkuszkirály a kispapírok közt adtam még futurt, már napok óta szobroztam 47.9-en eladással, ma meguntam és odaadtam 47-en a 45-ös vételeket FUTURAQUA Eladás 4900 db 47 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8127630, idő: 2021.10.20 14:57:37) FUTURAQUA Eladás 2777 db 47 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8127721, idő: 2021.10.20 15:17:38)
eszement kispapír rángatások lefelé --- megint a cirkuszkirály set az a legrosszabb, hogy már épp kezdek örülni, hogy a megakran és richter mekkorát dobtak a portfolio értékemen, erre elkezdik adni a set-et, és visszazúzza a portfolio értékem
leves