például a delta még semmit nem produkált, kivéve egyszer 86-ig, de azóta is bőven 80 alatt totojog, állandóan közelebb a 70-hez azért ennyire nem vacak, hogy ne tudjon 80-ig sem elmenni
A nutexről mit gondolsz, sztem a Delta jobb? A Telekom bejelentett vmi minősítést, hű de büszkék magukra miközben évek óta kiszúrnak a befektetőikkel, 2017 óta nincs Mtelekomom.
szép napkezdet itt a tőzsdén:) megakranom kiment 8.8-on reggel , amik 8.7-re és 8.75-re voltak betéve, és 9.1-ig tudtam adni , richter be volt téve 8635-re, az az adag kiment, de olyan gyorsan húzták el 8660-ig, hogy több nem ment el RICHTER Eladás 50 db 8 635 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8123941, idő: 2021.10.20 10:55:32) RICHTER Eladás 30 db 8 635 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8123962, idő: 2021.10.20 10:55:32)
Kulonben mar mai online vilagban konnyu informalodni. Facebook csoportba felmentek, es helyi csoportok vannak keruletekre Budapesten, videken telepulesekre, de lehet azon belul is kozetekre. Szoval ott mindent ki lehet kerdezni. Azt is, hogy itt lakunk a keruletben, melyik iskolat tudnak ajanlani, melyik tanarral? Nok meg nogyogyaszt is igy keresnek, lattam :)
Nekunk is elso volt a suli, annak igazgatoja, majd melyik tanarik kapnak uj osztalyokat, es ott ki a jobb tanar. Ott pedig helyezkedni kell, hogy oda kerulj. Ehhez jo ismerosnek lenni a suliban, ha nincs, akkor beiratkozas soran igazgatonal kerni, beszelni hova szeretnel kerulni. Fiamat alig akartak felvenni a jobb gimibe, ott kemeny pontversenyek vannak, ketten vartak elottunk a varolistan, ahogy lemaradtunk. 3x bementem az igazgatohoz szemelyesen, kervennyel. Aztan egy buvos mondat segitett, hogy aranycsapat es elsportolo a gyerek. Mivel torna tagozatos a suli, es sport ember az igazgato masnap hivtak a titkarsagrol, hogy felvettek.
köszi totoro a véleményed, ebből másik iskola lesz a lányom már próbált beszélni a nővel, visszaválaszolt, hogy majd decemberben a szülőin meghallgat mindenkit tehát nemcsak hogy nem partner a gyerekeknek, de a szülők felé is elutasító lányom már 6 anyukával levelez, mindegyik azt írja neki, hogy a gyerekük fél és retteg ettől a nőtől na ez nem kell
Iskolaválasztáskor mi megfogadtuk azt a tanácsot, hogy nem iskolát kell választani, hanem tanítónőt. Az első tanítónő a döntő, az ő személyén keresztül tapasztalja meg az iskolát, és dől el, hogy később is hogy fog viszonyulni hozzá. Én ha lenne mód, a helyetekben vagy átkéretném másik osztályba iskolán belül, vagy átvinném másik iskolába.
Semmi extra, nat gázt megcsíptem egy gyors körre, tegnapi MOL-t zártam, Autowallisban volt egy jó köröm, meg SPX-ban egy bukóban dobott short próbálkozás. Rohadékban ez az ötödik emelkedő nap, hívogató shortra, vannak divergenciák is, de még mindig húzzák felfelé.
ma kisunokám tanítónőjének újabb "húzása" : "ma Zolika azért nem jött iskolába, mert tegnap meghalt az apukája, úgyhogy viselkedjetek jól " 6, azaz 6 éves gyerekeknek mondta lányom hívott, hogy az unokám megint zokogva jött ki az iskolából: ugye, mama, nem halsz meg?" na és ezzel elég is volt, holnap nem megy már ebbe az iskolába ehhez a tanítóhoz Vekerdy Tamás irta, hogy lehet lepukkadt sártapasztott az iskola, de ha a tanító nem jó, akkor semmi nem jó abban az iskolában
leves