nem tudom, meddig, én csak most 90-től figyeltem fel rá, egyelőre jó a tapasztalat benne, ma az is jó volt, hogy bár bent álltam 4K-val vételen 80-on, ma nem kaptam , sőt, tudtam adni 87-ig a tegnapi vételeim ez persze változhat, egyelőre 75-ig van benne nagy vevőkör, de 80 alá nem ment még nagyon hirtelen esett le, ahogy írtad 135-től 90-ig , aztán egyelőre 80-ig
Photo, komolyan mondom, az össze vergődő kispapír közül a legjobb a DM, amióta leesett 90-ig és alá és már az sem igaz, hogy illikvid, vannak benne szépen történések
12. papírom is lett ma újra 25-ös nutex-et eladtam 26.8-on utoljára, azóta nem vettem ma vettem: NUTEX Vétel 5000 db 25.05 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7594962, idő: 2021.04.14 13:18:45) nem mintha nagyon fontos lenne ez az 5K , de próba újra
Nekem olyan 72-75 Ft volt a legdrágább papirom amit eladtam 90 fölött, a mostaniak 50-60 közötti meg amit visszavettem 68 on de ha adják veszem nagyon jót érzek😀
valaki írta, hogy futur sz@r jelentést adott, set még nem de futurban nem zúznak, set-ben igen FUTURAQUA Vétel 2000 db 68 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7581018, idő: 2021.04.14 10:49:33)
sokmindent megéltem a set-ben, most még csak halálhörgést látok , menekülést , amint kicsit emelkedik jó, igazad van, egy nap kudarc még belefér, meglátjuk holnap
a reggeli kis gyenge megindulás után a set szinte mozdulatlan lett borzalmas gyengeséget mutat egyelőre, minimum 73-as korrekció kéne benne, de még akkor is borzalom vajon kik lehetnek az eladók, akiknek ennyire fontos még 70 alatt is adni?
sajnálom Photo a cig eladást, de ha visszahoztad a bukót, akkor jól tetted én is vettem vissza DM-et 82-n zárásban, mert nagyon megkedveltem a papírt, amióta lezuhintották, nagyon jól mozog, sőt ma nem kaptam 80-on , pedig tegnap borított valaki jó sokat benne
leves