bejött, de csak a 14.9-es vételem adtam 16.5-ön, a 16-ost gondoltam, 18-on adom majd, de elég gyenge volt ma a "húzás" de nem értem, miért az strt topikba írtál ma is a nord-ról ez valami "értékcsökkentő akció " a részedről? )
na végre 17-ről lehoztam 16.5-re egy eladást nord-ban, végre kiment 1455 és 3045 darab, összesen 4500 darab január 4-én vettem 14.9-en zárás előtt /16:59:05-kor/ 16-os vételem még megvan , hogy a fene egye meg
randomly, nem mindenből maradtál ki, én sem várok már holnap valami telekom -őrjöngést a francba 720-ig, mert már nagyon unom pötyögik az elemzők, hogy hu, há, hahu, 910 , aztán küzd, mint disznó a jégen 670-680 közt , nagyon, nagyon unom
nagyon hideg van kint:) vittem ki a kukát délután 4-kor, nézem, mi az a betonon előttem? csupa jég vissza a házba, hótaposó. azzal húztam ki a kukát, nehogy elhasaljak :)
jó kis főzőcske a zöldbablevessel és a marhapörkölttel, ma csak egy eladásom sikerült pénteken 1361-en kapott 40 darab strt kiment ma 1529-en 10:30: 29-kor ez úton is üdvözlöm a rombolót az strt-ben, helyette eladtam nem lett nagy nyereség, de nekem jól jött mint minden, amit nyerhetek kezdem unni a telekomot megkérhetném, hogy takarodjon fel 720-ig?
ma a kicsivel bedurvultunk ráértünk, és kedvünk volt, csináltunk diókrémet, rigó jancsi krémet és palacsintát, és a palacsintába sima csokikrémet, a diókrémből holnap lesz diótorta, a rigó jancsi krém megy az igazi rigó jancsi szeletbe , szerintem egész hétre legyártottuk az édességet, a kicsi boldog, látja a "csokijövőjét" :)
kicsit nevetgélek, pár hete még mit gondoltam a nord-ról azt gondoltam, jobban veszik majd, mint a nutexet, hát nem 16 forinton már szorulok is benne, tegnap megközelítette a 14 forintot gondolkodom, honnan indult a 22 forintig a ralli benne, talán 13.5-ről?
leves