na az appeninnről : holnap megközelítjük a 400-at újra remélem, át is töri és elég volt ez a gyenge lerántási kísérlet "a szambatanfolyamon " sokat tanultunk , mondta egy táncos köszönjük most jön az igazi kitörés
Mondjuk ez az eszeveszett kapkodás nem értem miért volt nordban?Az igaz hogy 30ft on kéne állni de azért mégsem igy! Ez vagy kapkodás ,vagy valakik benfentesek.
szia stayerke, lehet, a sors akarta, hogy ma ne tudd adni:) lesz időd végiggondolni, mennyit vársz tőle ma szerintem a portfoliosok adták, 9 óra 15-kor már hozták a hangzatos címet: összeroskadt a sztárpapír egyrészt szerintem wagner úrnak roskadt le a nadrágja bokáig rejtőnél, másrészt milyen összeroskadás? pénteken 260-tól jött, tegnap 355-403, ma a lerántástól eltekintve nem ment 360 alá nem merik lejjebb adni, mert mindent megvesznek !
Kezd nem akkora mázlinak tűnni! Amúgy szvsz ugyanaz a szitu, mint opusnál volt, pár nap pihi, csorgás, sirankozás, hogy mennyire beetettek minket, aztán egyszer csak megint felhúzzák! Szóval jó, hogy kaptam 364ért, de lehet 324ért is kell majd venni, a karmester szeszélyétől függően akár 300 alatt is!
leves