Egyelőre nagyon csúnyán veri az App a 4iget. Az utóbbi hetekben sok bosszúságot okoz nekem, de ismerem a múltját és most már többet tudok a jövőjéről is, még kitartok. El tudom viselni, ha lemaradok pár %-ról...
sajnálom stayerke szerintem most venni kell és tartani most tarthat ott az app az emelkedésben, mint az opus 100-ról 180-on ----semmi közük egymáshoz, csak érzékeltetni szeretném és a lehetőség hatalmasabb az app-ban , ami megnyílt majd 520-as appnál visszatérünk erre ....
Nekem meg eladni kellett volna, most meg vissza venni. Ilyen a tőzsde,utólag okos az ember. 250 ről így is jól állok,nem gondoltam volna,hogy ekkora lesz a mohoság.
App: Naívan betettem két vételt 345 és 355re, hogy biztos jó legyen ... Akkora réssel nyitott, ilyet még nem is láttam, talán teljesül a vétel, ha betölti a bolondok órája után.
a bif-ben sokáig 950-en ment a tipródás aztán behintették a szit hírt, erre 2200 lett aztán splitelték, és a 230 óta már duplázott, 460ig talán lehet ez kiindulópont az app-hoz, a lehetőségekre
szia stayerke, szerintem vegyél holnap appeninnt és ne napira ! a tegnapi gondolataimhoz még hozzá írhatnám, hogy elég sokan azonnal vették a lapot, mit jelent a hír, szerintem azért ment bődületeset de szerintem sokan nem látták a hírt ---- írtad, te sem figyelted --- vagy nem kellőképp értékelték a szit-es átalakulás hatalmas lehetőség egy papír számára, főleg, ha ennyire vízbe nyomott labda volt évekig eddig sem volt helyén az árfolyama szit nélkül , hát még most szóval szerintem ne napira vedd a citrom és a csokis-kakaós párosítás nagyon jó !:)megvan együtt a "nehéz" és a friss íz még egy kis "kaja": az a bizonyos 5. íz, az umami megvan a spenótban és a paradicsomban, ma olvastam már megértettem, miért imádom a spenótot és a paradicsomot:)
Szia! Tegnap megint foci volt egész nap(rész sikerekkel), este családi filmnézés, elfelejtettem nézni a fórumot. App-al kapcsolatban egyetértek, ha ott tudok lenni 9kor holnap a gép előtt, akkor futok benne egy kört, akár több napos/hetes időtáv is érdekel. Ehhez szenvedő 4ig vagy otp lesz feláldozva. A citromtorta nagyon vicces, mert a lányom névnapjára(Réka) pont ezt csináltam, csak én kakaós kekszet teszek az aljára! Nagyon szeretjük!
leves