esetleg még annyi, hogy egy másik szit-essé váló papír, a bif 230-ról 460-ig duplázott sokkal kevesebb osztalékkal ja, és vigyázat ! a bif-et splitelték 2200-ról ,az appeninn most 320 forint valósan
ma gondolkodtam az appeninnről 1. funda van mögötte bőven 2. mélységesen alulértékelt, lesilányított lett 3. a szit-es átalakulás valóban hatalmas, ütős hír , az osztalékos papírokat szeretik azok, akik vackokba sosem nyúlnának bele 4. a papír múltja is érdekes, volt ez 1100 is, 800 is, 600 is, 500 is stb. /ebből a szempontból hajaz az opusra/ 5. szerintem nagyon sokan nem vették észre pénteken a "hírt", délután jött ki, hétfőig sokan utána olvashatnak, mi volt ez a nagy fellendülés és miért 6. 320 forint sok egy kb 80-100 forintos osztalékossá váló papírért? 7. valószínű itt az elemzői tudomány is megáll, nem gondolom, hogy a 320-as TA-hoz oda lett volna írva az osztalékos szit-té alakulás 8. volt már rá példa, hogy fundás kispapír nagyot menjen nagy hírrel / "a nagyot megy" nem úgy gondolom, hogy 320 után visszaomlik, mint egy darab sz.... / 9. mire nem gondoltam még? segíthettek
szia stayerke ! nekem van 258-ról appom, azért figyelem, de ma csak 300-nál vettem észre, hogy mi történik, el voltam foglalva a hűtővel:) ez a hűtő lejegelt engem is, nehogy korán adjak:) az app mögött van igazi funda, a papír jó, hogy miért silányították, nem tudom megmondani de még mindig jobb megvilágosodni, mint az örök sötétségben botorkálni :) meglátjuk jövő héten, mi lesz az app folytatása mindenesetre ma nagy erővel vették, látványosan és nagy forgalommal hasított
Szia! Ha nem írod az Appot észre se vettem volna. Sajnos ami nincs fókuszban azt nem nagyon figyelem, hiba részemről! Mindenesetre érdekes dolgok ezek, opus is évekig semmi, aztán egyszer csak megvilágosodik a nép? Magyar tőzsde.
egy kicsit realizáltam én is, 258-as vételem felét eladtam 304-en, de visszakaptam majdnem azonnal 297-en , szóval nem is én lennék, ha nem adtam volna ma, de visszavettem és ez a lényeg , ma nagy erők mozdultak rá végre, most valami komolyabb árfolyam emelkedés jöhet , nagy tételeket "ettek meg" percek alatt , ez ma nem 20 milliós "buli" volt
azt a .....! :) de szerintem arról kár álmodozni, ha 350-ig el tud menni, már pompás van valami pingvin 333-nál egy elemzőnél, ha azt eléri a jövő héten, már gyönyörű lenne de nem is célár érdekel, hanem az, hogy annyira a könyv szerinti értéke alatt tengődik, ez igazán érthetetlen
leves