már napok óta gondolkodtam, hogy realizálom a mély vételű appeninnt nagyon reked egyelőre, a 400-at nem tudta átvinni, és állandóan attól féltem, leokádják a nagy réstöltésre így most nyugodtabb vagyok, fele visszavéve, fele meg mehet le, ha leokádó banda kedvet kap hozzá
amit lehetett, akkor 380 -450 közt kihoztam belőle úgy esett vissza 400-ig, mint egy darab ..... mellesleg a 258-a és 297-es vételű appeninn eddig ötször akkora nyereséget hozott, mintha máig tartottam volna azt a fosht
ma egész hihetetlen, de rengeteg vacak összejött és egy hatalmas nyereség realizálása eladtam a 258-as és 297-es vételű appeninnt eladtam tegnapi 15-ös vételű nutexet 16-on ---ez kis buli volt eladtam 17-es vételű nord-ot 18.5-ön és 19-en --- ez jobb buli volt eladtam 252-es vételű astrát 288-on ---- kis buli eladtam mai 40.6-os vételű épduferrt 43-on ---- kis buli visszavettem az appeninn felét , de csak a felét , így ott fel is út, le is út
Nem rossz döntések ezek Opus megvár, appeninn megvár. nyomda wabi hosszabb távra jobb mint a pmáp. Rába jövőre lesz az igazi, most jött ki a jelentés, szerintem tűrhető. 4ig is hosszabb távra jó..
Nem pont neked szól, úgy általában: eladtam appennint 381ért múlt héten= valaki szerint nem jó, pár hete leváltam opusról, mert nem láttam benne, hogy elmegy 400ig= valaki szerint nem jó, most eladtam az Otpt, mert sok "szakértő" szerint esnie kell és amúgy is kellett a kp a 4ighez= ez is rossz deal lesz valaki szerint, van aki már hetek óta a Rábában reménykedik, de az nem mozdul 1500 körülről... Sorolhatnám. Persze mindig van, ami meg megy, pl a Waberer, Nyomda. Ettől piac a piac, amit valaki kidob, az másnak jó lesz valamiért. Én most a 4igre gondolok, hogy jó lesz. Meg van a sztori mögötte, jövőkép előtte. Az, hogy nem holnapra fut be a nyerő, engem nem zavar, akit meg igen, az máshol próbálkozik. Ennyi.
leves