ideálisabb lenne valoban egy 320-330 as beszálló , de nemigazn akar lentebb menni..Most a telekom meg az OTP elvitte a showt... de onnan a hasznok szerintem opusban kötnek majd ki nagy részt...
honnan tudjam? ma aránylag jól tartotta magát, 335 alá nem üldözték, de még 300-as vételem is bent van:) nem akarok téveszteni , ha kedvet kapnának egy kis botrányos stopvadászatra amit ugye sokszor eljátszottak már
számolgattam is 100 otp-t megvenni 13000-en vagy 320-on 4000 opust az utóbbi szám győzöttnem mondom, hogy csalhatatlan vagyok, de még mindig elhiszem, hogy lesz 430 az opus
gondolkodtam az otp vételen 13000-nél, annál is inkább, mert már 1000 minuszban volt, de kell a szabad pénz, ha az opust lepüfölik az opus most az egyetlen, amit "sikerre" akarok vinni 430-ig
stayerke, nagyon remélem, hogy nem ragadsz be az otp-be, gondolkodtam 13000-nél, hogy beleveszek, de győzött az opus-éhségem épp fordítva vagyunk bekötve az otp-opus ügyben de nem baj, ettől színesebb az élet
Sajnos még a beverés előtt vettem bele, összességében elég sok van most, de amit korábban is írtam, itt valahogy nem aggódok, hogy beragadok! Majd jó lesz.
gondoltam rád, amikor leadták 13000 alá az otp-t, hogy ott megfogtad-e 1000-et zuhant reggeltől sikeresen kivertek az opus 320-as vételből , először csak néztem, hogy 335-ig leadják, aztán amikor felhúzták, 13:01:58-kor eladtam 349-en és nem is vettem vissza, mert 321-re álltam még egy kispapír sikerült félig, 39-en vettem 1500 épduferrt és nap végén 42-n kiment 1033 darab, szóval csak részteljesült ez a papír is .... még jó, hogy 100 fölött lenne a helye egyesek szerint , csak 38.8-ig adták ma
Na ilyenkor merengek el azon, hogy mit is várok a magyar tőzsdétől(kormánytól)? Ha már megszivat a tőzsdén, legalább fizessen az állampapíron keresztül! Viszont ha ott is megszivat, akkor sakk-matt.
Opus maradékot 2% mínuszban, 4iget 1% pluszban dobtam és bevásároltam Otpből 14k alatt! Azt hiszem egy időre felhagyok a kereskedéssel. Meglátjuk, benne van, hogy korai volt az OTP vétel, de itt sose fáj beragadni, az rosszabbul érint, amikor nincs belőle! Biztos vagyok benne, hogy pár hónapos távon rendben lesz!
leves