Szegény kicsi, képzelem milyen szomorú lehetett! Drukkolok hogy megoldódjon a tánc! Opus: holnap ilyen tempóban akár még a 360 is meg lehet, nem lepődnék meg rajta, viszont a csavar is benne van a pakliban. Otpre most pár hét nyűglődés vár, csipegetem türelmesen, Molt nem tudom, de pár hónapos távon jó lesz.
visszatérve az opusra: most az lenne a logikus, hogy felfelé tekerjék tovább, mert tapasztalatból tudom, hogy a nem megnyert nyereség néha jobban fáj, mint egy kis veszteség nehéz már innen tippelni, konkrét számot még nehezebb, de a rést ma bezárták , a 300-ast, és majdnem napi csúcson zárt, ezért gondolom, hogy további felmenetel várható
de nem eszik olyan forrón a kását, már van is ötletem, mit lehet csinálni a kicsi csoportja 20 fős, a szülök összedobják a kb 3000 forintos óradíjat és a felnőtt néptánccsoportból, akik már nagyon profik, biztos lehet találni olyat, aki viszi tovább őket
stayerke, örülök az opus miatt, de mérhetetlenül dühös vagyok ez a kicsi 3 dolgot szeret igazán : a lovaglást, a sakkot és a néptáncot lovagolni lehet pénzért sakkozni tud velem is de néptáncolni csak társasan lehet
a kicsi ma sírva jött haza az iskolából, berohant a szobájába és becsapta az ajtót kérdezem a lányomat, mi van? ma tudta meg az iskola, hogy vége a néptáncoktatásnak a minisztérium egy tollvonással megvont minden támogatást hello magyar kultúra
277-es felét ma eladtam 321-en, nekem ez mára elég valódi nyerőnek:) de nem is állok most úgy, hogy ma még adjak, mert a 277 -es másik felét tartani akarom, vételeim /az optimisták / pedig csak 313, 320, 330, és végül 390-ről vannak, tehát ma nincs több dolgom most megyek , 5 után majd benézek, ügyes légy ! :)
ma már csak arra vagyok kíváncsi, mennyi lesz zárásra , és mennyire trafálok mellé a 329-es "jóslatommal" :) dehogy szólok bele 3 garázzsal az uszonyodon "cápanő" :) de tudod, hogy mindig optimista vagyok, csak néha lebunkóz a valóság ...
Gondolom örülni fog mindenki, akinek van részvénye! Akkor most elmondok egy titkot: elég biztos voltam a mai mozgásban, így a szokott mennyiség többszörösét vettem! Ilyenkor nem keverem össze a dolgokat, tudom, hogy mennyit, és miért vettem! Lehet, hogy lesz 430, de azért a házat te se tennéd rá, ugye? Mert én ma 3 garázs árát megforgattam már, szóval nem rizikózok! Ekkora összegnél már érdemes %-ból képben lenni! Nekem ez a pénz már komolynak számít.
nem akarok beleszólni a kereskedésedbe, mert alapvetően jól csinálod és jól gondolkodsz de kérdezek valamit: mi lesz, ha a 430-as vágyálmomon átrohan egy nap és 480 lesz? elvileg ugyanis ahogy működik a lefelé, úgy működhet a felfelé is , ilyen hatalmas forgalmakkal csak most lenyomasztottak mindenkit a 250-nel múlt héten
leves