Én ezt az önbecsülés hiányának illetve meglétének nevezném, a lényeggel viszont egyetértek. Hajrá opus, de ígérd meg, hogy ha eléri a célárad(ami ne legyen vágyvezérelt és túlzó), akkor azonnal szabadulsz tőle és nem leszel mohó! Ez a papír nem egy hosszútávú portfólió része.
stayerke, te, mint katona, mit szólsz ehhez: egy nagyon leegyszerűsített felosztás egy "harcművésztől", hogy vannak a "majomagyúak" és a "harcosagyúak" a majomagyú szerinte, ha vélt vagy valós sérelem éri, napokig, hetekig, akár évekig hurcolja bosszúszomjjal a sérelmét a harcosagyú csak ha valódi veszély éri kapcsol be és küzd, aztán kikapcsol újra és elengedi az egészet, főleg, ha győz ez biztos, hogy nagyon leegyszerűsítő meglátás, de nekem tetszett:)
a kicsivel minden lovas filmet megnézünk, már nagyon várja, hogy vágtázhasson, de a "lovas néni" még nem engedi pedig a kicsi azt mondja, már megtanult mindent, két karral széttárással az ügetést, tárgyak elvételét ügetés közben oldalról, akadálykerülgetést, nyeregből kiemelkedést lovaglás közben , de még nem vágtázhat
olyan érdekes, van 3 hatalmas koktélparadicsom bokrunk, kettő naponta 40-50 paradicsomkát hoz, a harmadik szárad, ehetetlen csökött paradicsomok nőnek rajta, robert redford szerint a palántával lehetett probléma robert redford ma hozott nekünk 12 darab hatalmas céklát ajándékba, 3-at megsütöttem és remek köret lett a sült husihoz :) imádom robert redfordot :)
nekem ma két kispapír eladás sikerült az egyik a bif, 488-on eladtam egy kevés 420-as múlt heti vételem eredetileg 570-en álltam eladáson, de lehoztam , 500 alatt már rengeteg eladó gyülekezett a másik az épduferr, 44.8-on kiment egy rész 42-es vételem és vissza is kaptam 41-en ugyanazt a mennyiséget, aztán még 40-ig lerántották , meglett napon belül a 10% minusz érthetetlen, ki adja 40-ért opus: kicsit feljebb végzett, 330-ról és 390-ről várom a csodát benne
majdnem így indult annak idején a konzum is, mint az épduferr először szinte nulla kötés benne, ide-oda 3 forint, aztán egy hír, megmozgatta 70-től 130-ig, aztán visszaesett, aztán kezdett kitörni a papír és nagy forgalmúvá válni, aztán a többit már tudjuk
leves