most rosszak a megérzéseid :). Idén még nem kötöttem semmit. Tbsz lejárt, pénz egyelőre februárig DKJ ban. Nem tudom, akarok e a BÉT en bármit is. Lehet hogy lesz egy nem várt nagyobb kiadás is, ergo a likviditás is fontos lett. Most nem biztos hogy lenne idő kihűlni egy hosszabb pozit, mint pl tavalyi OTP. Aug végétől november ig volt. Na az most sok idő lenne.
a fehér és sárga zöldségek miatt a krumpli színe nem érdekes, a végső ropogós tócsni amúgy is barnás színű lesz , és zöldes, mivel nagyon sok petrezselymet tettem hozzá apróra vágva nagyon finom zöldséges tócsni a végeredmény, persze annak, aki szereti a zöldségeket és a fokhagymát, petrezselymet, borsot
megcsináltam a tócsnikat, de felét nyersen eltettem holnapra, majd frissen sütöm, szerencsére nem érezni a paszternák ízét külön, a fűszerek , a sajt, a görög joghurt , ezekkel elértem, hogy ne legyen érezhető ---- krumplit csak egyet reszeltem , és egy tojást tettem az egészhez, nagyon jól összeállt , tényleg jó lett
hétvégén hitelminősítés-tud valamit a "piac"előre?? nem akarok ilyet írni,hogy bennfentes kereskedés.Tényleg nincs ötletem. 11400-ről nyitott shortokat zártam 11250-280-on.Long pozit nem hoztam át.volt egy miniatür 11225-11330 -ig.akkor még arra gondoltam max. 350-ig mehet vissza korrekcióban.Otika hozza a formáját,amikor sokan várják,hogy ne essen még túl lő a célon 5-10%-al,és most megint ez történik az emelkedésnél is.
Hát én már nagyon várom, egyre fájdalmasabb ez soha véget nem érő emelkedés! Már letettem a nagy esküt, hogy egy visszatesztnél visszaveszem mindet és "befektető" leszek!
Ma otp korrekcióra felkészülni,legalábbis szvsz. Hosszabb távon jöhet a 10500 támasz tesztelése. Technikai kép alapján,hamarabb lesz 10500,mint 12000. tegnap 11465-ön zárt.
leves