senior, egy kis kajatéma: gondolkodtam, hogy lefagyasztom a 4 darab megmaradt paszternákot, aztán mégsem, mert jó állapotban vannak és holnapra kitaláltam egy "tócsnifélét" : fele paszternák, fele sárgarépa lereszelve, hozzá még krumpli reszelve, aztán fokhagyma, só, bors, sok petrezselyem, tojás, aztán vizes kézzel lapos tócsninak megformázva kisütni, a végén reszelt sajtot olvasztani rá és tálalásnál kissé sózott görög joghurttal nyakonvágni a tócsnikat, ez lesz a holnapi ebéd mit gondolsz? ez vacsira is elég lesz
hát, nem tudom ilyenkor megy a nagy békakirázás, mármint a shortosoké, de nem tudom, meddig tudják húzni, elvileg sokáig, gyakorlatilag nem tudom, csak adok el folyamatosan, amit pluszban tudok
Ebben ellentmondás van Éva,ahhoz,hogy újabb varangy kenődjön szét a falon,ismerkedéssel kellene kezdeni stb.Neeeeem,nem érzek erre késztetést.Jól van ez így ,ahogy van
soha, amióta él a kicsi, nem történt, hogy telefonon másfél órát beszélgettünk odarohant a telefonhoz néha, ha a lányommal beszéltem, és szia, szia, minden oké, de most száguldok tovább és ennyi ma ---- néztem az időt --- 8 óra 15 perctől 9 óra 45 percig beszéltem a kicsivel, volt szó mindenről, zsarolásról, barátnőzésről, ajándékozásról, gyerekgondokról, gyerekérzésekről, taktikákról, hát megint kiájultam a kicsitől, mennyire változatos a szókincse, hogyan tudja kifejezni az érzéseit lenyűgözött ez a 8 éves kislányka azt tudtam, hogy őrült jól sakkozik , azt tudtam, hogy vág az esze, mint a borotva de hogy fejben ennyire okos, és telefonban is, ez újdonság volt ma
ez sajnos így van. Bármennyire is jó egy családi ház, bizonyos életkor felett már több gond, mint öröm. Hacsak nincs valakinek végtelen mennyiségű pénze, hogy mindent megcsináltasson, amit ő már nem tud. Plusz ha nem akarod hogy szépen lassan leamortozálodjon, nagyon sokat kell rá költeni. Egy kültúrált helyen levő társasház jobb döntés idősebb kor felé halad én.
Valami nagy terved van?hogy készpénzt szabadítasz fel?Megfordult a fejemben,hogy piacra teszem a házam,kezd már sok lenni a tennivaló, nehezen bírom.Békát ugye meg a falhoz csaptam,és nem élte túl :))
a híres szép piros és zöld almák:) de a 11230-as régi vételem eladtam záróban, legalacsonyabban most 11400-ról van otp-m pedig megy, mint a vajban a kés, de nekem most készpénzt kell kigyűjtenem és aránylag sokat
Nem emlékszik valaki mi volt a randomcapital nal a jelszó a kiküldött havi számlakivonatok megnyitásánál kért jelszó nál? Születési dátum meg valami vagy mi..nem emlékszem, és kellene. Koszonom
leves