köszönöm senior, de azt is hozzá kéne tenni ehhez a címhez, hogy a "fejest ugró , önmegsemmisítő" is vagyok és így kevésbé sikeres lefelé menetekben nem vagyok jó, ez tény , főleg a nem várt lefelé menetekben de imádlak, mert érzem a bíztatásod
tőlem azt a (nem rövid) címet kapnád, hogy: "ha nem is a világ, de a BÉT egyik legrégebb óta kitartó, napizásban, kispapírokban, ki-be ugrálásban utolérhetetlen kisbefektetője".
stayerke, sikerült valami? nekem semmi, de nem is voltam, barátnőm hívott, jön a westend-be, van-e kedvem vele csatangolni, mondtam, bármihez több kedvem van, mint nézni ezt a varangytőzsdét:) megvettem az ajándékokat is, ettünk egy finomat, dumáltunk, jól telt a nap
neked de hiányzik a random felülete. A mobil appja a legjobb volt, azonnal reagált mindenre. volt indi. A webes chartjuk No1 volt. Legjobb, nincs már ilyen felület hogy lelépett..
a kicsi kér mindig "címet" tőlem már adtam neki " a világ legjobb sakkozó kislánya", a "világ legjobb beszélgetős kislánya", a "világ legjobb fagyievő kislánya velem" címet és hasonlókat :)
de senior, 20 éves voltam, az egyetemi büdöszoknis tornaöltözőben a fiúk megszavaztak az egyetem második legszebb csajának:) előtte pedig 16 évesen " miss kockatelep" lettem :) tudod, az mi volt? gimiben két hétre mentünk szőlőt kacsolni egy gazdaségba nyáron, én mackónadrágban és trikóban léptem fel az esti "szépségversenyen", egy költő is ott volt, és néhány valaki még, és megszavaztak:) mondtam, ezek nem normálisak:)
Én se úgy terveztem, hogy rajtam ragad a 4ig(és a Mol), amíg ezeket nem tudom eladni, addig nem lesz teljes az OTP pakkom! Egy időben én is kontraindikátor voltam a 4igben, de aztán levetkőztem ezt a kellemetlen tulajdonságom!
de most ezt komolyan írom: majdnem mindig kivétel nélkül akkor veszek bele a mol-ba, amikor nagy cirkusz alakul ki benne-----szóval, ha meglátod, hogy mol-t vettem, menekülj és a 600 mol vétel miatt nem maradt érdemi szabad pénzem otp-re ez bánt a legjobban
leves