akkorát aludtam , mint a bunda:) lekopogom, de az utóbbi egy évben csak a felhőben találkoztam a háziorvosommal, mert egyetlen gyógyszert kell szednem, vérnyomáscsökkentőt
jó reggelt, igen, elmentek:) 1500 db OPUS eladási ajánlata teljesült 120,400 Ft áron. 09:04:02-kor 1500 db OPUS eladási ajánlata teljesült 120,000 Ft áron. 09:03:11-kor
hát jobb 30 évesnek lenni, mint 60-nak :) csajoztunk/pasiztunk, tele voltunk energiával, jöttünk, mentünk, élményeket gyűjtöttünk :) egészség rendben volt, a háziorvost csak akkor láttam, ha jogsit kellett hosszabbítani :)
ja, és az alteo-ról nem írtam még, tegnap vettem 3340-en, stayerke erre azt mondaná, 21-re lapot húzni, és beálltam eladásra 3390-re, tegnap nem ment el, de ma reggel nyitóban elvitték 3420-on, tehát jó érzésem maradt az alteo-val kapcsolatban kár, hogy eddig nem figyeltem rá jelenleg totál ATH-n van, de lehet, ez is olyan lesz, mint a masterplast úgy értem, négyezres papír
mielőtt elmentem volna piacolni, beálltam mol-ba vételre 2586-ra, de kivettem, és helyette vettem a 3000 darab opust -----állok még bent vételen lejjebb is, de azok ma nem teljesültek
észrevettétek, hogy állandóan a múltban élek? :) de hát jelenleg már csak egy játszó-főző- gondoskodó nagymama vagyok, és ha ez nem is unalmas szerep, de nem olyan, mint régen:)
ez a 80-as években történt, és a12-es találat is akkor rengeteget fizetett, valami 30 ezer forintot akkor, elrohantam a luxus áruházba és megvettem azt a csipke fehérnemű cuccot, amit már kinéztem magamnak előtte persze a cucc nem 30 ezer volt, hanem sokkal kevesebb, de a barátom sokáig örült a "totónyereményemnek:)
tényleg, majd drukkolok neked a pókerben ! :) foci fogadásban nem tudok neked segíteni, életemben egyszer nyertem totószelvénnyel, azt hiszem, 12-es találatom volt, elég sokat fizetett, mert a lottozós nő szerint olyan eredmények jöttek ki, hogy csak a hülyék tehettek ilyenekre:)
köszi senior a bíztatásod, ha tényleg a certi kiütés volt a cél, akkor szabadulni tudok majd képzeld, milyen aljas vagyok: ) az egyik csomag morva sonkát megcsináltam magamnak vacsira, mert találtam egy nagyon jó tormakrém- receptet és ki akartam próbálni, tényleg finom-e szóval önfeláldozó módon magamon kísérleteztem :) de majd pótolom a sonkát https://femina.hu/recept/tormas_sonkatekercs/
Egyetértek seniorral, hamar visszahúzzák 120-130 közé, aztán nem tudom, de neked már ez is elég lesz. Én csak blue, 4ig is csak addig, amíg ki nem szabadulok. Lassan folytatódik a klubfoci, az az igazi erősségem (mármint a fogadás), kis póker, OTP meg majd jó lesz egyszer...
azért csak lenyomták addig, hogy az utolsó long certit is kiüssék :) nem lett rossz a negyedéves beszámolójuk sem, úh annyira ne parázz, el fogod tudni adni nyerőben szerintem napokon belül.
leves