azon gondolkodom, hogy átalszom a reggeli őrületet:) egyrészt még nem vagyok álmos, másrészt meg érdekes lesz 11 körül ránézni, mi a helyzet ha sokkoló lesz, sokkolódom:) szeretek alvásmenekülésbe merülni, ha úgy érzem, reménytelen bármi és a másik, hogy nagyon szeretek télen lustálkodni rádióhallgatás mellett az ágyban szóval minek törekedjek korán kelni? később is ráérek idegeskedni:) éljen a féktelen lustálkodás:)
Hat mar ne is haragudj. Nagy suto/fozo vagy, es pogacsaba rakod a hamburgert. Alekosz mit szolna ehhez? Szaz eve nem lattam Hal a tortant TV2on, ma veletlen odakapcsoltam. Alekosz volt a vendeg. oriasi fazon. Hat en nagyon jokat rohognek vele. Fiammal is igy szoktunk barmoskodni. Lehet holnap ismetlik, nezd meg napkozben. Oriasi ember! :)
Szerencsere allampapir bizniszem minden honapban megy fel, nem kell gorcsolni ilyen BÉTes faxsagokon. Tozsde is nyero iden. Ismet szepen emelkedo szamla lett iden. Nincs beragadas, bukta! Kitartast minden versenyzonek!
olyan alapvető dolgok, mint kenyeret sütni, már mennek nekem, de például hamburgerzsemlét még nem tudok csinálni, de megtanulom, mert olyan vacakokat lehet csak venni, hogy elrontja a jó minőségű darált marhából készült húspogácsát, hiába teszem be a grillbe előpírítani, nem lesz jó hamburgerzsemle ezt miért írom? csak
tudod, amikor fiatal voltam, mindig arról ábrándoztam, hogy a "bábból" pillangó leszek, és félelmetes ruhákban tündöklöm, amíg élt az anyám, így is volt, a burdából vett szabásmintákból varrt nekem ruhákat, de lusta voltam megtanulni varrni, most nagyon sajnálom, hogy nem tudok
senior, ma főztem egy paprikáscsirkét felsőcombból, a bőrét rajta hagytam, a végén kidobtam a főtt bőrt, de olyan finom lett, csak só, bors, pirospaprika, sok hagyma, fokhagyma, zöldségalaplé, kevés zöldpaprika, és a végén a habarás a szósznak sós görög joghurtba kevert étkezési keményítő, ettől kicsit sűrűbb lett a szósza, és csináltam zöldbabfőzeléket és a végén a főzelékhez tettem a csirke szószából, nagyon finom lett , két napig fogom enni nem hiszem, hogy vermelhető lennék, bár megérdemelném:)
leves