egyetértek holnap bukózok egy nagyot, nincs mese de máskor, ha meglátod, hogy mol-t veszek, biztosan ne vegyél ! majdnem mindig olyankor nyúlok bele, mielőtt nagy zuhanás kezdődne, idén csak 80 ezret sikerült nyernem vele
senior, ha beásnál alaszkában a hóba tavaszig, ott is hagyhatsz, csak ki kéne írnod a jegesmedvének: "ez csak zeller, nem hús" és lehetne reménykedni, hogy a jegesmedve tud olvasni
régebben igen, most vergődés a kispapír is , azokból is mindenki szabadulni akar, nem venni a DM volt a legjobb nekem idén, és régebben is, de már az is dől össze, állandóan kavar benne "valaki", aki 40 alatt akarja látni
amiben te verhetetlen vagy, azok a kispapírok. szerencséd is van, de az is kell a tőzsdéhez. olyan papírokban kerestél idén szép pénzeket, amiket én nem érek rá figyelni. te viszont ráérsz, és meg is érdemled a nyerőket.
Ez csak egy kiragadott példa, én tényleg elismerem az eredményeidet! Ügyes vagy és egyébként is jó pap holtig tanul! Minden nap egy új lehetőség, bár ami most jelent meg a közlönyben(40%ról 95%ra emelés), az nem sok jót vetít előre!
dehogy vagyok profibb, elkezdtem venni 2802-n a molt, te pedig megvetted 2751-n és maradt is pénzed érdemi bővítésre lefelé egy vérmókus vagyok legfeljebb , ugrálok a mogyoróért, de mindig korán lendülök és ezért mellépuffanok:)
a tbsz-re emlékszem, csak arra nem, hogy lejár most év végén, de akkor értem, hogy nem nyúlsz már hozzá ne szakadj el teljesen a bét-től ! és tőlem se ! :) emlékszel, jó kis konfliktusokkal kezdtük , de adtál sokszor jó ötleteket, amiket csak néha fogadtam meg, de utólag mindig neked lett igazad, például a legnagyobb diadalod az volt, hogy 8800-on megvetted az otp-t és írtad, nem napizgatsz vele, vársz, és 2000 forinttal feljebb nagyobbat kaszáltál vele, mint én 8100-tól az örökös ugrálással vigyél alaszkába két hétre és áss be a hóba, hogy ne ugráljak annyit :)
ok elfelejtetted, megbocsátom :) írtam, hogy idén lejáró tbsz-en volt ez az otp-s köröm, méltó záró deal volt, az év végi lejáratig már nem lesz ezen a számlán új üzlet. azt még nem döntöttem el, hogy a lejáró összeget benthagyom-e normál számlán, hogy mégse szakadjak el teljesen a BÉT-től. de az a helyzet, hogy a szeptemberi díjemeléssel nagyon drága lett a BÉT. 0,7%-os kedvező irányú ármozgásnál vagy csak nullán.... ezt hasonlísd össze azzal, hogy a kinti CFD brokiknál nincs jutalék....
Senior válasza engem is érdekelne! A két otp fórumban nagyjából az a vélemények átlaga, hogy ha nem lesz világégés(vagy újabb bejelentés OVtól), akkor max 9600 körül lesz az alja.
senior, itt vagy valahol? szeretnék kérdezni írom is, mert nagy főzésben vagyok, nem biztos, hogy rögtön meglátom, ha írsz a kérdésem: vettél vagy tervezel venni otp-t a szép eladásod után?
Ismerős érzés, de azért nem reménytelen a szitu! Elsőre nagy gyomrosnak tűnik a mai bejelentés, de pl az alapítványok miatt kell hagyni extraprofitot a Molnál, különben honnan lesz zsíros osztalék? Annyira nem fog a mélybe zuhanni, majd akkor lesz gebasz, ha nem jön orosz olaj, de az még odébb van.
nagyon kevés vételem áll néhány kispapírban, nem is érdemes kiszedni, nem tudok több mol-t venni , ha valami csoda nem történik, megint beszorítottam magam
mindig mindenből korán kezdek venni 2900-as reggeli mol után azt gondoltam, nem butaság 2802-nél venni butaság volt aztán elkapott a dac, az sem jó tanácsadó és akkor már 2780-ról gondoltam, hogy áááá, nem adják lejjebb de nem volt megállás, és még a 2752 is rezeg , ezek a bányagörcsök le fogják teperni 2700-ig holnap ---- röhögve !!!
leves