Zsuzsa, én veszek lefelé otp-t, és ha beszorulok, megint jogosan írhatom, hogy optimistán vettem de vettem ! üdv, én, a hős mindjárt a kardomba dőlök:)
Szia,én is elmúltam 41 :DD 10800-nál eladtam már a tegnap az otp csomagom,így ma 11000 felett short-al indítottam, és ismét bejött,jobban mint reméltem.Évát is próbáltam már átcsábítani medvés irányra,talán neked sikerül.
Aranyos vagy, hogy így becézgetsz, bevallom tetszik is, de sajnos már elmúltam 41! Egyébként én is mindig akkor aludtam a legjobbakat, ha Otp-m volt(hamarosan dugig leszek vele megint!). Opus,4ig sok álmatlan éjszakát okozott nekem régen. Most nem kapkodok az Otpvel, meggyőződésem, hogy még érdemes várni a vétellel!
stayerke, látod, megint bejött a 11000 otp-ben , pedig nagyon nem akartál venni, mégis nyertél az én helyzetem ma más volt, eladtam a 10600-ast, mielőtt indultam volna itthonról, és nem vártam meg a 11000-et, de nekem van még 11250-ról is , valami izé van 11160-11190 közt, de ha azon átmegy, meglehet pikk pakk a 11500 én ezért veszem újra lefelé, és nem érdekel, mások mit írnak ! 10700-ról éa 10830-ról újra van otp-m! :) és ez tetszik ...
ja, és most jut eszembe: az oké, hogy a futur kispapír felőrjöngött 17-től 32-ig, de hol a többi kispapír villantása? márpedig egy nagy medvekezdet előtt a kispapírok is felőrjöngenek, ez régi népi megfigyelés
értem, csak azt akartam mondani, hogy egy korrekciós igazi hullám nem úgy kezdődik, hogy bedöntik az otp-t a többi blue meg köszöni, jól van, sőt lépeget szépen felfelé "hamis a baba" szerintem
Amikor 19ről leverték 8 alá az Otpt, akkor a MOL kb. 3000 felettről 2300 ig esett csak, most majdnem 2800, miközben az OTP a 11el küzd. Nem feltétlen járnak kéz a kézben!
leves