na, mi lesz már, el sem tudnak játszani egy szép beejtést:) mol megint csúcsközelben, richter meg sem rezzent, erőltetik itt az otp-t , de nem nagyon megy nekik:) hallo, hallo, egy normális leütés 10500-ig? :) nem megy, mi? :)
újra itthon, jó hideg van kint:) megvettem a bélszínt, egy adagot magam fogok ledarálni belőle a tatárhusinak, vettem egy szép nagy darab karajt, azt lesütöm, vettem édeskáposztát káposztás tésztának és káposztasalátának, vettem két milky way tortaszeletet ---- Zsuzsa, ezt ne is olvasd , olyan édes krém van benne, hogy ránézésre is hízlal :) ---- és vettem sajtokat és két sajtos óriáspogácsát egy zsák pénzt hagytam ott:) a henteske vicces kedvében volt, mutatta a bélszínt, mondom, uhh, de jól néz ki, erre ő: --- köszönöm szépen, na és a bélszín hogy tetszik?
Zsuzsa, én is "technikai szinteken" vásárolok kispapírokat, épp akkor, amikor zuhannak vissza a mélybe:) így volt ez az őrmesterrel is, megvettem, utána 380 lett, aztán hetek múlva jöttem ki belőle ahogy nézem, az őrmester2-vel ugyanez lesz:)
nem mászok bele a kis pappírokba,mert szeretem azt elhitetni magammal,hogy technikai szinteket vásárolok meg :-))) a kicsiknél meg nincs ilyen,legalábbis én nem látom át.
végül is volt egy hasonló kispapír, amit ha hosszú idő után is, de el tudtam adni az őrmesterből vettem 480-on, aztán 420-on, a 420-ast el tudtam adni 490-en, a 480-ast 540-en, tehát ez sem reménytelen, kivéve, ha letekerik 300-ig, az őrmestert is letekerték majdnem addig, mégis kijöttem belőle mondjuk mindkettő dülömgélő vacak , de nem nagy történet ilyenekbe belevenni , sok pénzt sem foglalnak, ha nem sokat veszel , inkább mókás , ahogy mozognak
leves