tegnap majdnem beköltöttem a 2 milliót 600 ezer híján ---- mert vészhelyzetnek ítéltem meg ----- gondolhatod, mekkora megkönnyebbülés mára a sok eladás:)
nem, egyáltalán nem lett mámorom mitől is lenne a tegnapi után csak annak örülök, hogy nem kellett napokat szenvedni a borzalmas 8000 körül felkészülök arra is, ha holnap megint adják
nem szoktam komolyan venni az ilyen harcias új regeket :) mert ha még Hathor vagy Photo kérdezte volna tőled, hogy mennyi set-en ülsz, még elmenne (bár ők inkább privátban tennék), de beesik ide valaki egy egynapos regisztrációval, és bekérdez... jó hogy nem kéri el a számlakivonatodat :)
nem is gondoltam volna, hogy ilyen finom lesz, csak próbaképp csináltam a gesztenyét csak vékony szeletekre vágtam, hogy érezhető legyen az íze, ha ráharapunk hmmm hagymás kenyér is finom lehet:)
Erdekes koret. Nekem most ilyen tocsni szeru jon be koretnek, meg burgonya krokett. Most Gulyast fozunk holnapra, es sul a kenyer is, de most csak kenyersutoben, egyelore azzal ujitunk. BL80-BL55 liszt keverve, sult hagymat szortunk bele tegnapelott, ma simat probalunk. De szep forma 1kgos kenyer lesz belole
te szabadon száguldozó bicajos, ma kitaláltam egy új köretet:) sima sült húsokhoz jó tudod, amit a lidl-ben lehet kapni, előfőzött , ízesítetlen cékla, lereszeltem almareszelőn, tettem hozzá kis sót és olajat, és lényegében egy tartárszószt kevertem hozzá: másfél deci görög joghurt, kevesebb majonéz, só, bors, ezzel összekevertem a reszelt céklát és a végén / a sparban szoktam venni / 10 deka előfőzött hámozott gesztenyét összevágtam és hozzákevertem a céklához nagyon finom:)
nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz a richterrel holnap ma nagyot ment, de mihez képest a tegnapi leőrjöngéshez képest vettem ma deltát 57-en és set-et 33-on,és DM-et 52-n, mást nem vettem, tartalékolok a richterre , hátha megint adni kezdik
Kilometer oram nem volt fent, telre levettem. Telom csak folyamatos feloldott kepernyovel mer, ha lezarvbillentyuzet leall, igy csak legvonalakat mer. Saccolni tudok. 35-40km mert kovalyogtam is. Megint utba vettem a csomori tavat visszafele, nagyon szep volt, elolvadt a jeg rajta mar https://kepkuldes.com/image/JakoZe
Nem lett rossz napom nekem sem. OTP-t és Richtert adtam. OTP-t vettem is vissza, de most úgy gondolom, hogy nem kellett volna. 32 k lett összesen a nyerő.
leves