köszönöm bicajos, értem:) de a mai nap nagyon jó lett nekem, nem is emlékszem, mikor jött össze ennyi nyereség utoljára:) richterben még a múlt pénteki vételekből is tudtam adni DM-KER összesen 4 353 HUF FUTURAQUA összesen 18 360.3 HUF
https://kepkuldes.com/image/Ja5PJm Ez neked nem lesz egyszerű megérteni talán, de próbálom leírni, én mit látok innen TA alapján. Tegnap letört a zászló, megvolt a leverés. Ma egy szép napos zöld gyertyával vissza húzták ami Bullish jel is lehet, ha lesz folytatás. Ma viszont megakadt elsőre 8300-8330körüli BATMAN nyakvonalában. Batman feketével rajzolva, annak nyakvonala a fekete vízszintes 8300nál piros nyíl mutat oda Holnap ha megy tovább a mai zöld gyertya alapján, akkor feltöri a BATMAN nyakvonalat, igen ám, de van hátul egy nagyobb BATMAN egy fej-váll. Ez a lassú átfordulás már bearish piacba szerintem, annak az átoldalazása. Szóval tegnap ledöftünk erre a piros nagy fej-váll nyakvonalára, és a mai zöld Bullish gyertya vihetné fel a piros jobb vállra rajz szerint. Van egy fekete nyilam, ott egy újabb megálló a felben 8500nál az 50és 2000npos mozgó találkozásánál Szóval. Mai Bullish gyertya alapján fel mehet, de van egy 8320körüli nyakvonalunk, mint ellenállás, majd 8510körüli ellenállás két mozgó átlag találkozás, utána jobb váll tető a piros fej-vállban (8800-9200 zóna). Ez egy szép bearishre fordulás lehet majd összeségében, egybe vághat a választások utáni szigorításokkal.. De ez még messze van, először vigyük át a 8320as szintet. Yo8! Kifújt ma a szél, kifáradtam..
Hathor, ha hallanád , hogy mekkora kő esett le a szívemről nem is kő, hanem szikla :) mert nagyon gyorsan korrigált vissza a richter, azt hittem, napokig tart majd a kínlódás persze a holnapról fogalmam sincs megnéznéd, mit jelent ez a mai zárás?
leves